BIZARAN INCIDENT

Naručio pizzu, posvađao se s dostavljačicom pa ostao bez prsta: ‘Odzgrizla mi ga je!‘

Dostavljačica je uhićena na mjestu događaja u engleskom Aldershotu i osumnjičena da je s namjerom počinila teške tjelesne ozljede

Dostavljač, Ilustrativna fotografija

 Alex Macnaughton/Alamy/Alamy/Profimedia/Alex Macnaughton/alamy/alamy/profimedia

Stephen Jenkinson (34) naručio je hranu preko aplikacije Deliveroo i ostao bez palca. S dostavljačicom se posvađao oko naručene pizze, a ona mu je odgrizla prst. Osakaćeni Jenkinson strahuje da više neće moći raditi kao vodoinstalater, prenosi The Sun.

Novopečeni otac sukobio se s vozačicom mopeda koja mu je dostavila hranu u vrijednosti od oko 500 kuna. Nije mogla pronaći njegovu adresu, a zatim je shvatila kako nije pripremio kod za dostavu narudžbe jer mu je mobitel ostao u kući.

- Rekao sam da ću uzeti pizze i vratiti se s kodom, ali joj to nije bilo prihvatljivo. Krenula je na mene, udarala me nogama i rukama. Moj palac je završio u njenim ustima, grizla ga je sve dok se nije odvojio, rekao je Stephen.

Dodaje kako je bio izvan sebe od količine krvi koja je curila te da mu je uništen život. U bolnici je doznao da se palac ne može ponovno spojiti pa ga policija prst zadržala kao dokaz.

Dostavljačica je uhićena na mjestu događaja u engleskom Aldershotu i osumnjičena da mu je s namjerom zadala teške tjelesne ozljede. Na kraju je puštena uz jamčevinu. Deliveroo istražuje cijeli slučaj, a glasnogovornica servisa poručila je da je takvo ponašanje potpuno neprihvatljivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. veljača 2024 15:51