POLICIJSKA AKCIJA

NARUČIO PROSTITUTKU, ALI S DRUGE STRANE GA JE ČEKALA POLICIJA Čuvari reda popadali na tlo kada su vidjeli kako izgleda pohotnik

 Polk County Sheriff's office

U velikoj policijskoj akciji na Floridi uhićeno je 95 prostituki i muškaraca koji su tražili njihove usluge. Operacija je nazvana 'Zločesto nije lijepo', a policajci su se koristili provjerenim receptom - slali su na poprište događaja prerušene agente ili su u novinama i na internetu objavljivali lažne oglase i čekali da im se jave pohotni muškarci.

Međutim, pravi spektakl je nastao kada se na jedan njihov lažni oglas javio vremešni prodavač iz jednog dućana David Marsh. 68-godišnji gospodin se zaželio akcije, nazvao je jedan oglas, ali na njegovu nesreću s druge strane linije je bila policajka. Čuvari reda su napravili 'sačekušu', ali gotovo svi su popadali na pod kada su vidjeli da je Marsh na dogovoreno mjesto stigao odjeven u odjeću - francuske sobarice. Da stvar bude bizarnija, Marsh se tako odjeven dovezao na biciklu!

Marsh je stari poznanik policije u Lakelandu budući da je ranije bio priveden zbog vožnje u pijanom stanju, krađe, ali i korištenja usluga prostitutki, piše Fox News.

- Čovjek se mrtav-hladan kroz Lakeland vozio na biciklu odjeven u francusku sobaricu. Na vratu je imao čak i pseću ogrlicu - rekla je šefica policije suzdržavajući se da ne pukne od smijeha.

Policija je u opsežnoj operaciji uhitila 50 prostitutki, 33 osobe koje su tražile njihove usluge i 12 ostalih koji su na neki način sudjelovali u tome. Među uhićenima su i profesor matematike i igrač američkog nogometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 18:05