GRČKA POLICIJA

‘Naša je pozornost usmjerena na ova dva noža. A rezultate DNK analize možete očekivati sutra!‘

Cilj je utvrditi nalazi li se na tim noževima DNK ubijenog Michalisa Katsourisa

Grčka policija 

 Ronald Gorsic/Cropix

Osoblje grčkih laboratorija koji istražuju nalaze s mjesta ubojstva Michalisa Katsourisa ima težak zadatak, s obzirom na to da je on izboden u prostoru na kojem nema sigurnosnih kamera. Grčki mediji pišu da će sutra biti gotovi DNK nalazi, a procjenjuje se da će se iz njih dobiti barem neke korisne informacije, primjerice, tko je udario Michalisa Katsourisa maljem nakon što je već bio izboden.

Prema informacijama iz grčkih medija, u forenzičkim se laboratorijima nalazi 60 predmeta, oružja i streljiva, zaplijenjenih s mjesta sukoba. Od toga se posebno ističu dva preklopna noža koja su pronađena kod jednog Albanca i 23-godišnjeg Hrvata. Cilj je utvrditi nalazi li se na tim noževima DNK ubijenog.

Prema policijskim izvorima, do sada u forenzičkim laboratorijima nije pronađeno ništa što bi moglo povezati DNK iz tijela s genetskim materijalom bilo kojeg od uhićenih muškaraca.

Istraga je sada usmjerena na mobitele hrvatskih huligana. Policija vjeruje da možda postoji neka snimka koju su sami huligani snimili kako bi se potom hvalili svojim "dostignućima" postavljajući je na internet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:54