SKANDAL U ŠKOLI

Nastavnica uratke za OnlyFans snimala u učionici, sve su vidjeli učenici: ‘Nisam mogla preživjeti s učiteljskom plaćom‘

Došli smo do točke gdje naša obitelj nije mogla preživjeti od dvije učiteljske plaće, objasnila je nakon otkaza
 khloetheaccountant/Instagram

Nastavnica osmog razreda osnovne škole u Arizoni i njezin suprug, koji je učitelj u četvrtom razredu, ostali su bez posla nakon što su učenici otkrili njihove snimke na stranicama OnlyFansa i razdijelili ih među sobom.

Samantha Peer pod nadimkom Khloe Karter objavljivala je snimke koje su dijelom snimane i u učionici u kojoj je predavala, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je video na kojem je objasnila da su na drugi ‘posao‘ bili primorani jer su imali male plaće.

‘Moja djeca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih raditi dodano bezbroj sati‘, kazala je pa objasnila da je počela kreirati sadržaj za Only Fans početkom ljeta kako bi pokrila sve izdatke.

"Došli smo do točke gdje naša obitelj nije mogla preživjeti od dvije učiteljske plaće. Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moje snimke nisu bile dostupne nikome u državi", kazala je Samantha koja je priznala kako je sadržaj snimaka u učionici, no kako je to radila nakon nastave i vikendom dok nije bilo prisutnih učenika.

Nije jasno kako su se učenici dočepali sadržaja, no neki roditelji objasnili su kako je nastavnica dijelila poveznice na svoju seks-stranicu na svojim profilima na društvenim mrežama, kao i da je na OnlyFansu upotrijebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala: "Tko želi biti idući ljubimac svoje učiteljice?"

Nakon što je dobila otkaz, učiteljica je blokirana i na platformi Only Fans - navodno jer je snimala na javnom mjestu - pa je osim bez svog stalnog posla, ostala i bez dodatnog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:07