BIZARNIJE NE MOŽE

Nazvao policiju i prijavio krvavi zločin samo da bi mu oni očistili snijeg: ‘Halo, ubio sam ga!‘

Muškarac se razočarao kad je policija do njegove kuće umjesto ralicom stigla terenskim vozilom, bez da su mu raščistili prilaz kući
 Ilustracija/Olena Khudiakova/Avalon/Avalon Editorial/Profimedia

Muškarac iz ukrajinskog sela koje je za vikend završilo zatrpano snijegom nazvao je policiju i priznao ubojstvo koje nije počinio u nadi da će mu policija očistiti prilazni put do kuće.

Neimenovani muškarac iz sela Grybova Rudnya nazvao je policiju u subotu navečer i ispričao im kako je ubio partnera svoje majke tako što ga je izbo nožem u prsa.

- U isto vrijeme, smjesta je upozorio policiju da bi trebali doći do njega ralicom, jer nema drugog načina da se dođe do njegove kuće - rekla je glasnogovornica regionalne policije Julija Kovtun za AFP. No muškarac se razočarao kad je policija do njegove kuće stigla terenskim vozilom, bez da su mu raščistili prilaz kući.

Kad su pripadnici ukrajinske policije ušli u kuću, zatekli su partnera muškarčeve majke živog i zdravog - bez ijedne rane na tijelu. Muškarac je tad na licu mjesta priznao kako je izmislio zločin jer je bio nezadovoljan kako su općinske vlasti toga dana raščistile puteve. Za svoju nepodopštinu bit će kažnjen novčanom kaznom u iznosu do 25 kuna, za lažnu prijavu zločina.

Ukrajinu je u zadnjih nekoliko dana pogodilo iznimno hladno vrijeme - preko vikenda napadalo je više od pola metra snijega, a nova ledena fronta očekuje se već sljedeći vikend te bi mogla potrajati cijeli tjedan.

Iz glavnog grada Kijeva prošloga tjedna zimske službe uklonile su više od 1700 tona snijega samo u jednome danu, no promet je unatoč tome bio paraliziran, a gradske su vlasti upozoravale građane da ostanu u svojim kućama i stanovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:27