StoryEditor
BRZO JE UZVRATILA

'NE, NE MOŽE NAS NIKAKO SPRIJEČITI...' Meghan Markle povjerila se bliskom krugu prijatelja i odgovorila na posljednji potez kraljice Elizabete II.

 
 Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Meghan Markle (38) rekla je svojim prijateljima da se nju i princa Harryja (35) "pravnim putem ne može spriječiti" da u sklopu svojih poslovnih aktivnosti koriste riječ "kraljevski", premda im je kraljica Elizabeta II. to zabranila, piše Daily Mail.

Markle se svojem najužem krugu prijatelja požalila da upotreba imena "ne bi uopće trebala biti problem". "Nije kao da ćemo se baviti prodajom majica i olovaka", navodno je rekla Meghan.

"Meghan je rekla da joj je dosta drame u životu te da nema vremena za kritičare i one koji će njoj i njezinom mužu govoriti što ne smiju raditi", rekao je Meghanin prijatelj koji je upoznat sa situacijom za Daily Mail.

Podsjećamo, kraljica Elizabeta II. i visoki britanski dužnosnici dogovorili su se u utorak ovog tjedna da ne bi bilo primjereno da par i dalje koristi riječ "kraljevski" u svojem "brendiranju" te da se predstavljaju kao dio kraljevske obitelji. Ta odluka dolazi nakon što su Harry i Meghan već potrošili desetke tisuća funta na novu internetsku stranicu 'Sussex Royal' i počeli na noge postavljati humanitarnu organizaciju "Sussex Royal - Zaklada vojvode i vojvotkinje od Sussexa".

Te vijesti od utorka Meghan nisu najbolje sjele. "Meghan je rekla da globalni projekti na kojima (ona i njezin suprug) rade govore za sebe te da su odlučili koristiti to ime kako bi zaštitili kraljevsko ime, a ne na njemu zarađivali", rekao je Meghanin prijatelj. "Meghan je rekla da se ime njihovog brenda ne stane u istu rečenicu s humanitarnom organizacijom koju grade i pozitivnim učinkom koji će ista imati na ljude i okoliš."

Meghanin je prijatelj rekao i da je Meghan rekla da će ona i Harry uspjeti bez obzira na to hoće li ili neće koristiti riječ "kraljevski".

"Rekla je da Harry i Archie u sebi imaju kraljevsku krv te da im to nitko ne može oduzeti. Dodala je da će se njih uvijek smatrati članovima kraljevske obitelji, bez obzira na to koristili li oni riječ kraljevski ili ne. Rekla je i da Harry i ona stvaraju bolji svijet za Archieja te da ih on drži fokusiranima", dodao je prijatelj.

Meghanin je prijatelj rekao da Archie već sada ima veliku osobnost te da je u tom smislu sličan Harryju. "Znatiželjan je i želi znati sve o svemu. Ima presladak hihot. On je čista ljubav i sreća", dodao je.

Meghanini predstavnici ovu vijest nisu komentirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 06:01