VRIŠTI U CAPS LOCKU

Nema straha za Trumpa, očito je da se oporavlja: Pogledajte samo njegov Twitter profil!

Trump je krenuo u pravu Twitter tiradu te je u proteklih sat vremena objavio čak 18 poruka, sve napisane velikim slovima
Donald Trump i screenshot njegova Twitter profila
 AFP, Twitter Screenshot

Predsjednik SAD-a Donald Trump od petka se liječi od bolesti covid-19 u bolnici Walter Reed. U samom početku bilo je prilično nejasno koliko je ozbiljno njegovo stanje.

Njegov osobni liječnik Sean Conley, kao i niz drugih dužnosnika iz Bijele kuće, dali su više proturječnih informacija o tome kako se predsjednik osjeća, je li imao vrućicu, je li dobivao kisik, na kojim je lijekovima i tako dalje.

Nakon tri dana sa sigurnošću znamo da je Trump u petak imao vrućicu, da je u petak i subotu dobivao kisik, i da je do sada dobio više različitih lijekova. Među njima i koktel antitijela u petak, lijek remdesivir u subotu te u nedjelju prvu dozu deksametazona, steroida koji se pokazao iznimno efikasan u liječenju težih slučajeva oboljenja od covida-19.

Da se predsjednik ne osjeća najbolje moglo se vidjeti i na njegovom Twitter profilu na kojem inače konstantno objavljuje statuse, linkove ili retvita tuđe statuse za svojih gotovo 87 milijuna pratitelja.

Prvo je 2. listopada objavio da su on i njegova supruga Melania pozitivni na koronavirus pa je šutio 17 sati. Onda je 3. listopada objavio video u kojem poručuje da ide u bolnicu, a potom je objavio još 3 statusa u kojima uglavnom zahvaljuje na podršci.

Već 4. listopada tweetova i retweetova je bilo dvostruko više - 8. Među njima je bio i onaj u kojem je Trump najavio svoj "mali izlet" izvan bolnice gdje se u predstavi za svoje obožavatelje provezao ispred njih u koloni automobila pa vratio nazad u bolnicu.

Konačno, danas je Trump krenuo u pravu Twitter tiradu te je u proteklih sat vremena objavio čak 18 poruka, sve napisane velikim slovima. Uglavnom se radi o porukama biračima u kojima Trump naglašava za što se zalaže.

Ukratko - čini se da je predsjedniku SAD-a sada doista bolje.

image
Donald Trump Twitter
Twitter
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2022 04:54