SRETAN ZAVRŠETAK

Neočekivan završetak obiteljskog ručka: Britanski premijer Cameron zaboravio osmogodišnju kćer u pubu

Djevojčica je otišla u zahod u trenutku kad se obitelj Cameron spremala otići iz puba u Cadsdenu
FILE This Wednesday, Oct. 3, 2007 file photo shows David Cameron, leader of Britain's opposition Conservative Party with his wife Samantha, after he delivering his keynote speech on the last day of the annual Conservative Party conference in Blackpool, England. British Prime Minister David Cameron's office confirmed Monday June 11, 2012 that the prime minister accidentally left his 8-year-old daughter Nancy in a pub after a family Sunday lunch near his country home, west of London. They said the incident happened a few months ago as the family was leaving the pub. Cameron was travelling in one car with his bodyguards and assumed that Nancy was in the other car with his wife Samantha and two other children. Samantha assumed the child was with her father and only realized she was missing when they got home.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
 AP

LONDON - Britanski premijer David Cameron zaboravio je svoju stariju kćer od osam godina u pubu gdje je ručao s obitelji, priznao je Downing Street u ponedjeljak, približno dva mjeseca nakon događaja.

Djevojčica od osam godina otišla je u zahod u trenutku kad se obitelj Cameron spremala otići iz puba u Cadsdenu, na jugu Engleske, blizu službene premijerove vikendice. Premijer se vratio kući s tjelesnim čuvarima u jednom vozilu, misleći da je Nancy sa suprugom u drugom. Samantha Cameron je mislila da je djevojčica s ocem. Kad su došli kući uvidjeli su da Nancy nema.

Tek kad su stigli kući Cameroni, koji imaju troje djece, uvidjeli su da nema Nancy. "Premijer i Samantha, njegova supruga, bili su izbezumljeni kad su shvatili da Nancy nije s njima", objasnio je glasnogovornik Downing Streeta. "Srećom, kad su nazvali pub bila je živa i zdrava", dodao je on, ističući kako se incident dogodio prije otprilike dva mjeseca.

Te su nedjelje Cameroni ručali s djecom Nancy, Arthurom (6) i Florence (1) te s prijateljima u Plough Innu u Cadsdenu. Premijer se potom vratio u pub gdje je našao kćer kako pomaže osoblju. Nancy je ostala bez roditelja na petnaestak minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:50