POGLEDAJTE SNIMKU

Nestali za 60 sekundi: Ukradeno pet luksuznih automobila vrijednih više od šest milijuna kuna

Nakon krađe, policija je pronašla jedan automobil, dok se ostalima izgubio trag
 Screenshot/twitter/

Policija Essexa traži pomoć nakon što je u brzopoteznoj akciji, koja je trajala manje od šezdeset sekundi, ukradeno pet luksuznih automobila vrijednih više od šest milijuna kuna (700 tisuća funti). Lopovi su prošlog mjeseca oko pet sati ujutro ušli u industrijsku jedinicu na Brentwood Roadu i otuđili pet jurilica, prenosi Daily Mail.

Nakon krađe, policija je pronašla jedan automobil, dok se ostalima izgubio trag. Na snimci se mogu vidjeti dvije osobe koje otvaraju vrata kako bi njihovi suučesnici pobjegli. Vrata pridržava narančasti prometni čunj, a može se vidjeti i jedan od kradljivaca koji uskače u automobil i odvozi se.

Ukradeni auti koji se mogu vidjeti na snimci su: Ariel Atom (početna cijena oko 527 tisuća kuna), Mercedes G-Wagon (cijena preko milijun kuna), Porsche Cayenne (vrijedan oko 790 tisuća kuna), Porsche 911 Carrera (cijena oko 750 tisuća kuna) i posljednji, Mercedes Maybach (milijun i tristo dvadeset tisuća kuna).

Kad svi automobili napuste dvorište, osoba odbacuje prometni stožac i otrči za G-Wagonom. Iz policije su potvrdili da su prije ulaska u jedinicu prerezali dijelove ograde te da je od pet ukradenih pronađen samo Maybach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:53