TRENUCI DRAME

Nestvarne snimke iz zračne luke: Pomahnitali pilot sjekirom razvaljivao sve što se našlo ispred njega

Iz United Airlinesa su priopćili da je Jones uklonjen s rasporeda te je na dopusti za vrijeme provođenja interne istrage

Pilot napada sjekirom rampu na parkiralištu

 Youtube Cbs Colorado Screenshot/

Pilot kompanije United Airlines optužen je za bizaran napad sjekirom ranije ovog mjeseca, prilikom čega je sjekirom udarao rampu na parkiralištu za zaposlenike međunarodne zračne luke Denver, uzrokujući štetu koja se procjenjuje na 700 dolara. Policija kaže da se radi o pilotu Kennethu Hendersonu Jonesu.

Video snimka tog incidenta od 2. kolovoza, koju je objavio CBS, prikazuje 63-godišnjeg pilota naoružanom sjekirom. U video snimci se vidi kako je čak 23 puta udario po rampi dok ju nije konačno srušio. Nakon toga se nekoliko minuta svađao sa zaposlenikom zračne luke koji je vidio što se dogodilo i pokušao mu oduzeti sjekiru. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Jones je sada optužen za prekršaj, a pred sud bi trebao izaći 25. rujna.

Iz United Airlinesa su priopćili da je Jones uklonjen s rasporeda te je na dopusti za vrijeme provođenja interne istrage.

Prema policijskom izvješću, Jones je rekao da je pokušavao izaći, no još šest automobila je bilou redu na svakoj od tri izlazne rampe. Jones je, kaže, pokušavao riješiti problem ‘za sve koji čekaju‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2023 19:59