KAKVA GREŠKA

NEVJEROJATAN GAF JEDNOG OD VODEĆIH SRPSKIH MEDIJA Na naslovnici objavili napadače na vaterpoliste Zvezde, na jednoj fotografiji torcidaš ubijen 2017.

 
 Screenshot Blic

'Oni su tukli vaterpoliste', udarni je naslov na naslovnici današnjeg izdanja srpskog dnevnika Blic, uz koji se objašnjava kako je splitska policija kao napadače identificitrala trojicu muškaraca koji su uhićeni dan nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde, dok je, kako pišu, četvrti uhićen dan kasnije.

Osim što se u istom tekstu navode identiteti navodnih napadača, iako splitska policija službeno nije izašla s takvim podacima, objavljene su i fotografije osoba koje se spominje, a posebno je šokantna činjenica što se na jednoj od fotografija (uz pogrešno naveden identitet) nalazi pokojni Ivan Mate Blažević koji je ubijen u Stobreču u kolovozu 2017. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, riječ je o mladom torcidašu koji je bio optužen za napad na nogometnog suca Bruna Marića, a ubijen je ubodom nožem u prsa 10. kolovoza 2017., u ranim jutarnjim satima, u jednom stobrečkom kafiću. Imao je 23 godine.

Za ubojstvo Ivana Mate Blaževića optužen je 25-godišnji Nikola Gusić Janjić, a zadnje ročište održano je jučer na splitskom Županijskom sudu, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:08