BAŠ NEMAJU SREĆE

NEVJEROJATNA PRIČA Mladić odveo svoju curu na mjesto na kojem ga je napala i teško ozlijedila divlja zvijer, uslijedio je scenarij iz noćne more

 
 GoFundme

Muškarac kojega je u lipnju napao i ozlijedio bizon odveo je nakon oporavka svoju djevojku na mjesto nesreće, no ondje im se ostvario scenarij iz najgore noćne more - divlja životinja ovoga je puta napala ženu.

Kyler Bourgeous (30) odveo je djevojku Kayleigh Davis u park prirode u američkoj saveznoj državi Utah s planom da uživaju u zalasku sunca. Međutim, Kayleigh je u jednom trenutku potrčala, odvojila se od svog dečka i ostala oči u oči s bizonom. Životinja ju je napala i odbacila u zrak.

Može se reći da je djevojka imala sreću u nesreći jer je zadobila lom gležnja i prevezena je u bolnici. Prije nekoliko mjeseci njezinom su dečku napukla rebra, a bizon ga je toliko silovito pogodio da mu je izbio zrak iz pluća.

Svjedoci koji su se našli na mjestu napada kažu da je bizon pogodio Kayleigh glavom podižući je od tla.

Wild bison destined for Banff National Park are prepared for loading and travel at Elk Island National Parks bison handling facility in Alberta, Canada in this January 31, 2017 handout photo.    Johane Janelle/Parks Canada/Handout via REUTERS   ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY - RC1EF85334A0
REUTERS
Bizoni

"Nije mi baš bilo ugodno stajati pred bizonom, posebno nakon što sam čula Kylerovu priču", izjavila je žena. Od težih ozljeda možda su je spasili biciklisti koji su se slučajno našli ondje i koji su krenuli plašiti životinju.

Kayleigh kaže da ju je bizon bacio u zrak barem 4,5 metra.

Bourgeous se prije nekoliko mjeseci našao u 'društvu' dva bizona. Jedan od njih odmah je pojurio za muškarcem. Rogovima ga je 'zarobio' i bacio na tlo, nakon čega ga je počeo udarati po glavi.

"Mislio sam da je moja nesreća samo loša sreća, da sam se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme i da bi bilo baš lijepo vratiti se tamo", rekao je Bourgeous.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:02