KAKVI HEROJI

Nevjerojatna snimka: Dvojica mladića vidjeli čovjeka kako je upao u ledeni kanal, nisu previše razmišljali...

Muškarac koji je prvi upao u kanal bio je bez svijesti kad su ga izvukli i odmah je reanimiran

Spašavali čovjeka koji je upao u kanal

 Screenshot/

Jedan je muškarac danas poslijepodne pao u kanal Bruxelles–Charleroi u briselskoj općini Molenbeek-Saint-Jean, a dvojica su skočila za njim kako bi ga spasili.

Da se ovaj incident dogodio, potvrdila je i lokalna policija Zapadnog Bruxellesa i tamošnji vatrogasci. Dvojica muškaraca hrabro su skočili u vodu kako bi pomogli muškarcu koji je pao u kanal, no oni su završili s hipotermijom.

Sve se dogodilo danas oko 12.20 sati u blizini muzeja Millenium Iconoclast Museum of Art (MIMA), javlja The Brussels Times.

- Kada smo stigli, u vodi su bile tri osobe. Među njima je bio čovjek koji je prvi upao u kanal i još dvojica koji su mu priskočili u pomoć. Ronioci vatrogasne brigade spasili su svu trojicu iz ledene vode, rekao je glasnogovornik vatrogasaca Walter Derieuw.

Muškarac koji je prvi upao u kanal bio je bez svijesti kad su ga izvukli i odmah je reanimiran. U kritičnom stanju je prevezen u bolnicu. Druge dvije osobe imaju hipotermiju i također su prebačene u bolnicu.

Još su nejasne okolnosti ovog događaja te će biti potrebna daljnja istraga kako bi se utvrdilo kako je do incidenta došlo, javlja The Brussels Times.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:29