MASAKR U ZAJEČARU

Nezapamćen zločin na istoku Srbije: Tri osobe mrtve nakon krvave drame, među njima i policajac

MUP Srbije jutros je priopćio da je D.Z. ispalio dva projektila na policajce, od kojih je jedan preminuo od zadobivenih ozljeda

Prizor s mjesta zločina

 Youtube/Radio Magnum

U istočnoj Srbiji, u Zaječaru, dogodio se tijekom noći nezapamćen zločin u kojemu su tri osobe ubijene, među kojima je i policajac, javlja N1 televizija.

Višesatna drama dobila je svoj epilog oko 1.30 sati kada je Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) provela akciju kojom su okončali krvavu dramu. Prvi pucnjevi su se čuli oko 22 sata u jednoj stambenoj zgradi.

Nakon dojave građana pojavili su se policijski službenici koji su blokirali cijeli kvart. Iz tog dijela grada čula se eksplozija i pucnjava.

MUP Srbije jutros je priopćio da je D.Z. ispalio dva projektila na policajce. Policajac I.Đ. (28) preminuo je zadobivenih ozljeda u bolnici. Neposredno prije dolaska policije D. Z. pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio je susjedu (62).

Neki mediji su javljali da su dva policajca ranjena, no takve informacije nema u priopćenju policije.

Nakon pucnjave, napadač se zabarikadirao u potkrovlju zgrade te nakon izvjesnog vremena počinio samoubojstvo. Motiv napada zasad nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:09