STRAVA I UŽAS

NEZAPAMĆENI OBITELJSKI MASAKR ŠOKIRAO BIHAĆ: OTAC UBIO TROJE VLASTITE DJECE PA SE OBJESIO Najmlađe dijete imalo je samo dvije godine...

u krugu: Admir Sović
 Dnevni avaz, Facebook

U poslijepodnevnim satima u Bihaću, u naselju Mali Lug, dogodio se nezapamćen zločin kada je muškarac ubio troje vlastite djece, a potom presudio i sebi, javlja Dnevni avaz.

Glasnogovornica policije Unsko-sanskog kantona Snežana Galić potvrdila je da je prijavljen događaj.

- Na licu mjesta su pripadnici i načelnik MUP-a USK. Još skupljamo informacije, kazala je kratko Galić.

Prema prvim neslužbenim informacijama, otac je nakon trostrukog ubojstva počinio suicid vješanjem. Sva djeca bila su maloljetna, jedno je navodno išlo u treći razred osnovne škole, a drugo dvoje nije još ni krenulo u školu, tj. jedno je imalo dvije, a drugo pet godina.

Također se neslužbeno doznaje da je ubojicu prije 20-ak dana ostavila supruga.

- Prijavu smo dobili od jednog pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor - rekao je čelnik MUP-a Unsko-sanskog kantona Mujo Koričić koji je također otišao na mjesto zločina.

Spomenuti pripadnik MUP-a navodno je ubojičin šogor.

Prema informacijama Dnevnog avaza, počinitelj strašnog zločina je 37-godišnji Admir Sović, a jedan od njegovih prijatelja policajcima je ispričao kako je Admir krvoproliće najavljivao.

Susjedi tvrde da se Sović bavio popravcima poljoprivrednih strojeva te da je živio sa suprugom i djecom u unajmljenom stanu. Istaknuli su da ga nisu dobro poznavali, s obzirom da se u njihovo susjedstvo doselio tek nedavno.

Admir je, navodno, i supruzi rekao da će ubiti i djecu i sebe ako ga ostavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:03