JEZIVO

NEZAPAMĆENI ZLOČIN U NAŠEM SUSJEDSTVU Ubio i pokrao staricu da bi kupio droge i alkohola, a onda nakon zabave zapalio dvojicu prijatelja

 
Narcis Mekić
 Facebook

Nezapamćeni zločin, koji se dogodio u Bugojnu, digao je na noge istražitelje Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Policiji je najprije u 8.20 ujutro prijavila požar koji je izbio u kući u bugojanskoj ulici Kovačuša, a mrtvi su pronađeni Denis Seferović (24) i Muhamed Meškin (23), piše Dnevni Avaz.

Svega dva sata nakon toga u svojoj kući mrtva pronađena i Ankica Krstanović (75).

Nesretna žena je opljačkana i nasmrt pretučena. Na njenoj glavi pronađene su teške ozljede, koje su, prema prvim informacijama, i uzrok smrti, a i na ostalim dijelovima tijela primijećeni su krvavi hematomi.

Iako u prvi mah ništa nije ukazivalo na to da su događaji povezani, policijski izvor za Avaz je otkrio da su inspektori, nakon identifikacije karboniziranih tijela, pod lupu stavili Narcisa Mekića, koji je bio nerazdvojan prijatelj sa Seferovićem i Meškinom, a živi u susjedstvu ubijene starice. Navodno su očevici primijetili trojicu mladića u blizini doma ubijene žene.

Osumnjičeni Mekić ubrzo je pronađen i uhapšen te je cijeli jučerašnji dan proveo u policijskoj stanici, gdje su ga policajci ispitivali i pritiskali dokazima, pokušavajući dobiti njegovo priznanje.

Kako neslužbeno doznajemo, inspektori raspolažu dokazima koji, navodno, ukazuju na to da je požar podmetnut te da Mekić stoji iza toga kako bi prikrio da je, osim Ankice, ubio i dvojicu prijatelja!?

Prema neslužbenim informacijama, nakon zabave u Meškinovoj kući, koju je naslijedio od djeda, mladići su ostali bez alkohola i droge, a Mekić je, navodno, predložio da opljačkaju staricu Ankicu iz naselja Jaklić III, znajući da je sama i bespomoćna te da ima novca. Kako piše Avaz, otišli su do njezine kuće, gdje ju je Mekić ubio, nakon čega su se vratili u kuću, a prethodno su kupili još droge i alkohola. Tijekom noći su se posvađali oko plijena pa ih je Mekić obojicu izbo nožem i zapalio, nakon čega je pobjegao.

Susjedi ubijene žene veoma su uznemirene te se zaključavaju u kuće.

- Njezin muž Ivica umro je početkom proteklog rata. Kćerke Nela i Goga udane su i žive i rade u Zagrebu. Bila je divna gospođa i susjeda i zaista smo šokirani ovim što se dogodilo. Ne znamo kome je mogla smetati jedna takva osoba - izjavio je jedan susjed.

Kako doznaje Avaz, sva trojica mladića bila su pozitivna na narkotike. Obdukcija tijela žrtava bit ce obavljena danas. Uzrok požara jučer nije bio službeno objavljen, a kuća, navodno, nije polivena nikakvom zapaljivom tekućinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:11