KAKAV TIP!

Nezaposleni građevinski radnik opet oduševio regiju: ‘Odbit ću putovanje u Egipat, sram me je!‘

‘Nije korektno (što su me izbaciji), ali je po pravilima. E sad, nisu pravila sve u životu, u životu ima i drugih stvari‘, kaže Vladimir

Vladimir Krnač

 Screenshot

Vladimir Krnač iz Bačkog Petrovca gotovo je preko noći postao najpoznatiji kvizaš na ovim prostorima nakon što su ga, iako je bio najbolji i točno odgovorio na gotovo sva pitanja, suigrači izbacili iz kviza ‘Posljednja karika‘.

Novinari srpskog Telegrafa posjetili su ga u Bačkom Petrovcu i kratko porazgovarali.

Krnač, inače otac četvero djece, dočekao ih je u jednom lokalnom kafiću, koji se nalazi u zgradi koju je svojim rukama, prije više od 30 godina, podigao ovaj iskusni građevinar.

Vladimir je sudjelovao u velikom broj različitih kvizova, a na televiziji se pojavio preko 100 puta. Petrovčani su već navikli da u susjedstvu imaju jednu TV zvijezdu.

Krnač kaže da voli dinamičnije kvizove kada se pitanja brzo ‘rešetaju‘, ali i one kvizove kada je ‘jedan na jedan‘ s voditeljem. Dodaje da je u takvim formatima uvijek postizao dobre rezultate.

Sportski podnosi poraze i ne ljuti se čak ni kada gubi. Ipak razočarao se u ljude, ali ne i u kviz ‘Najslabija karika‘, za koji kaže da bi se ponovo prijavio.

Dodaje da se često događa da natjecatelji izbace najjaču kariku, ali je ovo presedan po tome što je izbačen igrač koji je imao 22 uzastopna točna odgovora bez ijedne greške i da se zato i podigla ovolika prašina.

‘Nije korektno, ali je po pravilima. E sad, nisu pravila sve u životu, u životu ima i drugih stvari‘, kratko je prokomentirao Vladimir.

Poseban dojam na njega je ostavio voditelj Nikola Kojo, kojega je cijenio i prije kviza, ali sada mu je postao posebno drag.

‘Te zadnje riječi koje je istaknuo kada sam ispao, to će mi ostati do kraja života i mogu reći da je moja kviz karijera obogaćena time što je kazao. I svaka mu čast i kao glumcu i kao čovjeku‘, rekao je Vladimir.

Vladimira mnogi pitaju hoće li ovim nastupom završiti svoju kvizašku karijeru, ali on im svima poručuje da će se natjecati dok god je živ.

U ‘Najslabijoj karici‘ je prvi put sudjelovao prije skoro 20 godina, kada je kviz vodila Sandra Lalatović. Tada je osvojio 140.000 dinara. No kad je vidio najavu za novu ‘Najslabiju kariku‘, istog trena se odlučio prijaviti.

Na pitanje što će napraviti s putovanjem koje mu nude, skromno kaže da će ipak morati odbiti taj poklon.

‘Sve je to u redu, ali morat ću to odbiti, malo me je blam. Ja sam u prijavi morao navesti nešto i kako ću potrošiti novac, i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što doista jest moja želja već dvadesetak godina. I eto taj Egipat je ispao tema dana‘, skromno će Vladimir.

Dodaje i da su mu mnogi nakon kviza nudili stalni posao, ali je sve ponude kulturno odbio.

‘Ponude pljušte sa svih strana, i točno - ja se bavim građevinom. Istina je da je teško, ali ja sam u tome tridesetak godina, tako da sa 60 godina mislim da je kasno za neki novi početak‘, zaključio je Vladimir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:22