PRIDAVILA GA

NIJE NI SLUTIO KOGA NAPADA Silovatelj skočio na kick boksačicu: 'Podigla sam lijevu nogu i stavila mu je iza vrata'

Sudac je Willisovu nesuđenu žrtvu pohvalio zbog načina kako je reagirala, te joj je dosudio 500 funti u znak zahvalnosti
 Colourbox

Već otprije kažnjavani 39-godišnji seksualni prijestupnik nije ni slutio što ga čeka kad je napao ženu koja se sama pješice vraćala kući u engleskom gradu Cheltenhamu, poznatom po tamošnjim toplicama. Prvo je napao svoju žrtvu udarajući je šakama, a zatim je gurnuo preko zida u vrt i skočio na nju. 'Budi mirna i radi što ti kažem pa te neću ozlijediti', rekao joj je. Ona ga je na to opsovala pa ju je udario u lice.

No, Willisova je žrtva dvije godine trenirala kickboxing i uz to završila tečaj samoobrane pa se situacija vrlo brzo promijenila. Prvo mu je pokušala slomiti ruku zahvatom koji su je učili na tečaju samoobrane, ali nije uspjela. Čini se da je Willis prepoznao njezinu namjeru i uspio se izmigoljiti te ju je nastavio udarati u lice.

"Na trenutak sam se ukočila. Ponovno sam osjetila kako me zgrabio između nogu i počeo mi skidati odjeću. Noge su mi još bile slobodne, te sam podigla lijevu nogu na njegovo rame i stavila mu je iza vrata. Prekrižila sam zatim desnu nogu i počela stiskati koliko sam god mogla", ispričala je sudu, kako prenosi Telegraph .

Willis se počeo daviti. Podigao je desnu ruku i počeo je mlatiti po licu koliko je god snažno mogao. Ona je zaklopila oči i dalje ga čvrsto držala u stisku sve dok nije osjetila da mu je tijelo olabavilo. Tada je pomislila da je izgubio svijest, te ga je prevrnula, izvukla se i otpuzala kroz grmlje do vrata kuće. Istovremeno je začula njegove korake dok je bježao, a zatim i zvuk automobila kojim se odvezao.

Willisov DNK pronađen je na njezinoj odjeći u predjelu prepona. Počinitelj je priznao da ju je fizički napao, ali je zanijekao pokušaj silovanja, već je tvrdio da se suočio s njom jer ga je slikala mobitelom dok je urinirao na prilazu.

To mu nije bio prvi napad, jer je 2011. završio u zatvoru zbog napada na mladi par kad je nokautirao mladića i odvukao njegovu djevojku prema svom kombiju.

Sudac je Willisovu nesuđenu žrtvu iz Cheltenhama pohvalio zbog načina kako je reagirala, te joj je dosudio 500 funti kao mali znak zahvalnosti suda za njen doprinos pravdi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:58