ANKETA

Nije za one slabijeg srca: Ovaj model traperica podijelio je javnost, biste li ih vi odjenuli?

Ovaj model traperica dao je posve novo značenje trendu ‘poderanog‘ trapera, odnosno ripped denima...
Kontroverzni model traperica podijelio je javnost
 Shein

Nema sumnje da su traperice postale neizostavni odjevni predmet današnjice. Vole ih i mladi i stari, a zbog njihove udobnosti često imamo po nekoliko omiljenih komada u svojim ormarima. Ipak, jedan je model traperica dao posve novo značenje trendu 'poderanog' trapera, odnosno ripped denima.

Riječ je o modelu ravnih nogavica s izrezom od međunožja i stražnjice pa sve do koljena, koje se prodaju za 32,95 dolara na fashion stranici Shein i koje su inspirirane kaubojskim stilom. Upravo ovaj model traperica podijelio je javnost, pa ga tako neki smatraju vrlo chic, a drugi se zgražaju nad njim.

image
Ripped denim model traperica sa stranice Shein
Shein

Ovaj model definitivno nije za one slabijeg srca, no neke su se vlasnice ovih hlača pohvalile da su zbog njih dobile mnoštvo komplimenata.

"Dobila sam toliko komplimenata za ove traperice! Definitivno su bili izvrsna kupovina", napisala je jedna žena, dok je druga dodala sljedeći komentar: "Kupila sam ih iz čiste znatiželje, očekujući da ću ih vratiti natrag, ali volim ih! Definitivno se u njima osjećam pomalo drsko."

Drugi su ih pak nazvali 'nevjerojatnima' i 'super seksi', dok ih je jedan kupac prozvao svojim 'novim omiljenim hlačama'.

image
Model traperica o kojem svi govore
Shein
image
Kontroverzni model traperica podijelio je javnost
Shein

Ovaj model traperica najnoviji je u dugom nizu bizarnih komada koji se prodaju na Shain stranici, a ova se kineska online trgovina našla na udaru kritika zbog kopiranja radova nezavisnih dizajnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:34