BURNO SUĐENJE

‘Nisam kriva!‘: Kostina majka prvi put detaljno iznijela obranu, očevi ubijenih curica zgroženi napustili sudnicu

Prijete joj dvije i pol godine zatvora, blokirana joj je sva imovina, između ostaloga i tri stana

Miljana Kecmanović

 Cropix

Miljana Kecmanović (46), majka dječaka ubojice Koste, koji je 3. svibnja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devet učenika i djelatnika osiguranja, danas je prvi put od tog strašnog zločina detaljno iznijela obranu na Višem sudu u Beogradu.

Kako navodi izvor Blica, Miljana Kecmanović je na početku izlaganja negirala krivicu za djela koja joj se stavljaju na teret. Pitanja su joj postavljali tužitelji i obrana. Roditelji ubijene djece pitanja su zapisivali na papir. U prvom dijelu suđenja očevi ubijene djece Angeline Aćimović, Andriane Dukić i Mare Anđelković napustili su sudnicu iz zasad nepoznatog razloga, a tijekom pauze svi su izašli iz sudnice osim Miljane Kecmanović.

Prema tvrdnjama tužilaštva, majka dječaka ubojice optužena je za nedopuštenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala. Tužitelji traže kaznu zatvora u trajanju od dvije i pol godine. DNK trag Miljane Kecmanović pronađen je na čahuri nađenoj kod vrata u učionici/kabinetu povijesti.

Neposredno uoči podnošenja tužbe od strane roditelja ubijene djece, Miljani je blokirana sva imovina. Posjeduje tri stana i jedno garažno mjesto te zemlju u Nišu i Paraćinu.

- U jednom stanu i garažnom mjestu jedini je vlasnik, dok je u ostala dva stana ona vlasnik 50 posto, naveo je ranije izvor Blica.

image
Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:04