EKSPLOZIVNA KNJIGA

Nitko nikad nije tako uvrijedio najpoznatijeg američkog Hrvata: ‘Idiot, najveći j**** š****!‘

Knjiga bi trebala biti objavljena 12. listopada, a bavi se raskrinkavanjem distanije New England Patriotsa
Robert Kraft tijekom utakmice New England Patriotsa i New Orleans Saintsa
 Fred Kfoury Iii/Zuma Press/Profimedia

Prema novoj knjizi koja dokumentira raskrinkavanje dinastije kluba američkog nogometa New England Patriotsa, moćni vlasnik Robert Kraft nazvao je glavnog trenera Billa Belichicka, inače Amerikanca hrvatskog podrijetla, "najvećim j****** š***** kojeg je ikada vidio'

Autor Seth Wickersham u svojoj knjizi "'It's Better to Be Feared" tvrdi da je Belichick bio uvjeren da su najbolji dani 'qauterbacka' Toma Bradyja već prošli prije nego što je taj budući "Hall of Famer" potpisao za Tampa Bay i prošle sezone osvojio svoj sedmi Super Bowl. Knjiga bi trebala biti objavljena 12. listopada.

image
Bill Belichick
Maddie Meyer

Glasnogovornici Krafta i NFL-ovog nogometnog tima nisu odmah odgovorili na zahtjev za komentar šokantnih izjava, no izvor blizak Kraftu rekao je kako nitko iz tima nije razgovarao s Wickershamom, piscem knjige.

Taj je izvor također priznao da je 80-godišnji milijarder doista Belichicka nazvao idiootom, no demantirao je tvrdnju da ga je Kraft nazvao 'j****** š*****'.

Predstavnici ESPN-a nisu odmah odgovorili na upit DailyMail.com o izvorima informacija napisanih u knjizi. Inače, Brady se u nedjelju navečer vraća na „Gillette Stadium” u Bostonu kao član aktualnog prvaka Super Bowla, Tampa Bay Buccaneersa.

Ovaj 44-godišnjak će prvi put igrati protiv New England Patriotsa otkako je klub napustio kao slobodan igrač u ožujku 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:26