UBIO GA LJUBIMAC

Nizozemac preživio rak pa umro na bizaran način: Pronašli su ga u lokvi krvi, posljednje su mu riječi bile znakovite

Kćer nesretnog muškarca kazala je da se pijetla htjela riješiti, ali da ju je njen otac, veliki ljubitelj životinja, želio zadržati

Jasper Kraus koga je ubio njegov pijetao

 Screenshot/Facebook

Nizozemca, koji je živio u Irskoj, ubio je njegova nasilni pijetao, piše Daily Mail.

Jasper Kraus koji je preživio rak i bio srčani bolesnik, a koji je živio blizu irskog gradića Ballinasloea, umro je 28. travnja prošle godine, nakon što ga je napao pijetao, pasmine Brahma.

Šezdeset sedmogodišnji Kraus, koji se liječio od raka, doživio je tako srčani udar nakon što mu je ptica zabila kljun u nogu, zbog čega je izgubio litre krvi.

Policajci i njegova kći Virginia Guinan pronašli su Krausa kako leži u lokvi krvi iz rane, a njegov stanodavac otkrio je kako mu je posljednja riječ bila ‘pijetao‘.

Bolničari su probali oživjeti žrtvu, no nisu uspjeli.

Kćer je kontaktirao stanodavac Corey O‘Keeffe, koji je dvije godine živio s gospodinom Krausom i brinuo se o životinjama.

Gospodin O‘Keeffe upravo se vratio kući iz noćne smjene u 8 ujutro. Prije spavanja nahranio je životinje i pozdravio gospodina Krausa. Nedugo zatim, doznaje se u istrazi, stanara je probudio Nizozemac vičući ‘dođi brzo‘.

U izjavi koju je dao policiji, rekao je da je krv izlazila iz Krausove noge i da je primijetio veliku ranu na potkoljenici, kao i ogrebotine na drugoj nozi.

Dr. Ramadan Shatwan, koji je izvršio autopsiju Krausa, rekao je da je lice žrtve bilo prekriveno sasušenom krvlju, ali da na njegovom licu nisu pronađene posjekotine. Istrazi je također rekao da su mu donji udovi bili prekriveni sasušenom krvlju, a kao uzrok smrti naveo je smrtonosnu srčanu aritmiju.

Ožalošćena kći, pak, tvrdi kako zna da je krivac za smrt pijetla, odnosno pijetao jer kako kaže ‘ranije je napao i moju kćer‘, piše The Irish Mirror.

Ispričala je da se pijetla htjela riješiti, ali da ju je njen otac, veliki ljubitelj životinja, želio zadržati.

‘Moj tata se bunio - imao je preveliko srce i nije htio da se riješim pijetla, pa ga je tata uzeo umjesto njega‘, otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:22