ŠTO TO RADI?

'NJEGOVE MOTORIČKE SPOSOBNOSTI PROPADAJU, PA ON JE BOLESTAN!' Jedan Trumpov neobičan potez pokrenuo veliku raspravu

 
 Bijela kuća / YOUTUBE

Amaterski detektivi i medicinski stručnjaci te teoretičari zavjera smatraju da američki predsjednik Donald Trump pati od demencije jer je tijekom govora u ponedjeljak s dvije ruke podigao čašu s vodom i otpio gutljaj, piše Daily Mail.

Trump je u ponedjeljak u Washingtonu ispred članova vojske prezentirao novu strategiju nacionalne sigurnosti kada je ožednio i popio malo vode iz čaše. Korisnici Twittera su se vrlo brzo počeli šaliti na račun njegove tehnike, međutim mnogi su istaknuli da bi Trumpov način ispijanja vode mogao biti indikacija da ima zdravstvenih problema.

(Trump na neobičan način popije vode u 21. minuti i 38. sekundi videa)

Iako su se mnogi zadržali na šalama na račun njegovih malih šaka, prozvavši ga predsjednikom "Gutljajčić Šoljica", neki korisnici su sugerirali da mu se od demencije ruke tresu te da je zato na neobičan način popio vode.

"Drži čašu poput mog trogodišnjeg unuka! Stvarno mislim da Trump ima demenciju te da se vraća na ponašanje iz djetinjstva", napisala je Sandra F. Woodward. "Način na koji grabi čašu pokazuje da (Trump) ima demenciju. Njegove motoričke sposobnosti propadaju", dodao je Joseph Fedorko.

Ovo nije prvi puta da se Trump našao na udaru kritika zbog svoje tehnike ispijanja vode. Američki je predsjednik prošlog mjeseca također podigao buru kada je s dvije ruke otpio gutljaj vode iz bočice tijekom konferencije za medije.

Osim toga, voditelji američkih kasnonoćnih talk showova našalili su se s Trumpovim izgovorom imena Sjedinjenih Američkih Država tijekom govora o promjeni politike prema Izraelu. Trump je tada rekao "United Shhtates", a zahvalio se svima s riječima "Thank you very much-sh".

Teoretičari zavjera na Twitteru i neki simpatizeri Demokratske stranke bacili su se na posao te su ustvrdili da je Trump tijekom toga govora doživio mali moždani udar. Oni zlonamjerni su insinuirali da je taj lapsus rezultat konzumacije kokaina.

Jedan od glasnogovornika Bijele kuće rekao je da ništa od toga nije istina već da je Trump jednostavno bio žedan.

To naravno nije spriječilo doktora Forda Voxa da u analizi za Stat News navede da Trump boluje od demencije jer često proturječi sam se, u intervjuima zna pričati besmislice, zaboravlja potpisati zakone i ima čude izraze lica.

Tajnica za medije Sarah Huckabee Sanders rekla je da će se Trump iduće godine podvrgnuti sistematskom pregledu te da će rezultati tog pregleda biti objavljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 01:51