POTPUNO LUDILO

Notorna Putinova huškačica uputila sumanutu poruku: ‘Gulag će oprati vaše grijehe! A onda ćete imati izbor...‘

Čičerina je inače završila u izvješću koje je sastavio Forum Slobodne Rusije, a u kojem se spominju najgori ruski ratni huškači

Julija Čičerina

 /Screenshot Youtube

Popularna ruska pjevačica i notorna Putinova propagandistica, Julija Čičerina, koja od početka gorljivo podržava krvavu rusku invaziju, uputila je Ukrajincima jezivu novogodišnju poruku.

Prvo je poručila Ukrajincima da se predaju, a onda je započelo ludilo.

‘Vrijeme je osvete! Vaši će grijesi biti očišćeni u našim gulazima, a onda ćete se moći vratiti u ruski svijet - koji će sve preplaviti! Vjernima poručujem: ‘Ovo je vrijeme istinske slobode i svega o čemu smo sanjali! Sada je vrijeme da odlučimo tko smo, besmrtni heroji ili osramoćeni izdajnici! Svatko treba zauzeti svoju poziciju na fronti, u obranu Majke Rusije! Hura!", poručila je.

Čičerina je inače završila u izvješću koje je sastavio Forum Slobodne Rusije, a u kojem se spominju najgori ruski ratni huškači. Lista sadržava 1500 osoba iz ruskog javnog života, između ostalog i članova vojnog zapovjedništva, umjetnika i sportaša koji su javno istupili u obranu Putinove agresije ili su u nju izravno uključeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:54