SMAKNUĆE ZBOG PORNIĆA

NOVI DETALJI O SMRTI Bivša cura Kim Jong-una pogubljena da se ne bi doznalo za harem sjevernokorejske elite?

U južnokorejskim medijima puno se piše o smaknuću nekadašnje djevojke vladara Sjeverne Koreje Kim-Jong-Una Hjon Song-Vol koja je 20. kolovoza strijeljana zajedno 12 drugih poznatih glazbenika iz orkestra Unhasu.

Nekadašnja djevojka korejskog diktatora Kim Jong-una je dugo vremena bila miljenica korejskog naroda, koji ju je zavolio kroz njezine pjesme među kojima su 'Volim Pjong-Jang' i 'Mi smo partijski odredi'.

VIDEO: KIM JONG-UN SMAKNUO BIVŠU CURU 'S jedanaest članova svog orkestra snimila je pornić. Pogubili su ih rafalima iz strojnica'

Hyon je kratko bila Kimova djevojka i to prije desetak godina.

Ona i i drugi glazbenici su smaknuti strojnicama, dok su njihove obitelji bile prisiljene gledati strijeljanje. 'Publika' sa smaknuća je zatim odvedena u zatvor i otada se ništa o njima nije čulo.

Izvještaj o smaknuću u južnokorejskim novinama govori o grupi zabavljačica koje su ujedno i konkubine za sjevernokorejsku elitu. U Sjevernoj Koreji navodno postoji tzv. Peta divizija, harem od oko 2000 žena kojima je zadatak da zabavljaju partijske funkcionare i da s njima spavaju nakon toga.

O tome je južnokorejskim medijima govorila plesačica koja je prebjegla iz Sjeverne Koreje. Takva prostitucija pod okriljem države je tamo uobičajena još od dana Kim-Il-Sunga, koji je svoju ulogu 'oca nacije' shvatio vrlo doslovno. Navodno je i sam Kim-Il Sung koristio usluge plesačica-prostitutki i začeo s njima velik broj izvanbračne djece.

U Južnoj Koreji se sada spekulira o tome je li egzekucija bila posljedica partijske čistke, jer je general sjevernokorejske vojske Kim Kjok-sik nestao u istom trenutku kad se dogodilo smaknuće. Moguće je da je Hyon nastradala po naredbi Kimove supruge ili da je presudilo to što je pornografski film sa snimkom neke od orgija sjevernokorejske elite završio u Kini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:43