FOTOGRAFIJE KAO DOKAZ

Novi detalji u slučaju okrutnog ubojstva Srpkinje Ane: Muž je raskomadao zbog ljubavne afere!?

Ana Walshe navodno je provela Dan zahvalnosti u Dublinu s tajanstvenim ljubavnikom, stoji u sudskim dokumentima

Brian i Ana Walshe

 Screenshot/Twitter

U slučaju ubojstva Ane Walshe (39), rođene Beograđanke i majke troje djece, koju je izmasakrirao njezin suprug Brian Walshe u Bostonu, objavljene su nove fotografije koje prikazuju Briana kako kupuje pile i veliku količinu sredstava za čišćenje nakon što je ona nestala. Tužiteljstvo je također objavilo detalje s nadzorne kamere snimljene dan nakon što je Ana posljednji put viđena, a na kojima Brian stavlja dva kompleta teških vreća za smeće u nasumične kontejnere. Sadržaj tih vreća - koje su možda uključivale Anine ostatke - već je bio spaljen u trenutku kad je policija došla do njih, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kao što je poznato, vlasti još nisu pronašle njezino tijelo.

Na crno bijelim fotografijama nadzorne kamere dokumentirano je kako 47-godišnji trgovac umjetninama u trgovini Lowe‘s kupuje i u kolica trpa kante, pile, krpe, vreće za smeće i sredstva za čišćenje, piše New York Post. Fotografije su prilično čvrst dokaz protiv Briana Walshea. Poznato je da su DNK Ane i Briana pronađeni na krvavim papučama i kombinezonu koji su otkriveni na skupljalištu smeća Peabody nekoliko dana nakon njezina nestanka. Dva zamrljana predmeta iskopana su zajedno s drugim sumnjivim predmetima, uključujući pilu za metal, sjekiru i tepih.

image

Ana Walshe

Privatni album

Tužitelji smatraju da je Brian ubio Anu, koja je bila uspješna agentica nekretninama, nakon što je otkrio njezinu aferu. Ana Walshe navodno je provela Dan zahvalnosti u Dublinu s tajanstvenim ljubavnikom, stoji u objavljenim sudskim dokumentima. Ta je osoba rekla policiji da su u vezi bili nekoliko mjeseci. Danima prije svoje smrti Ana mu je otkrila kako misli da će njezin suprug završiti u zatvoru, pretpostavlja se zbog tužbi za prevaru s umjetninama, i planirala je otići i preseliti se u Washington D.C., navodi se u sudskim dokumentima.

image

Brian Walshe

Screenshot/Twitter

Uz to, tužitelji također tvrde da bi Brian Walshe imao koristi od isplate premije životnog osiguranja u vrijednosti od 2,7 milijuna dolara u slučaju Anine smrti.

Tužiteljstvo smatra kako imaju puno dokaza koji povezuju Walshea sa zločinom koji se dogodio u novogodišnjoj noći. Od ovih snimki, preko njeznih odjevnih predmeta koje je navodno bacio i monstruoznih Google pretraga gdje je istraživao kako se riješiti tijela.

image

Brian Walshe

Screenshot/Twitter

Koristio je sinov iPad kako bi tražio odgovore na pitanja na Googleu u danima prije i nakon njezina navodnog nestanka. Nekoliko dana prije Nove godine, Brian je pretraživao: "Koja je najbolja savezna država za muškarce za razvod?".

Prvoga siječnja tražio je odgovor na pitanje koliko dugo vremena treba proći prije nego što tijelo počne smrdjeti?. Guglao je i "Kako zaustaviti tijelo od raspadanja?", "Kako balzamirati tijelo?", "Deset načina za riješiti se tijela ako baš morate" i "Kako se riješiti dijelova tijela?". Pretraživao je i što što radi formaldehid, koliko dugo DNA traje, može li se identifikacija provesti samo na dijelovima tijela, kako oprati krv s drvenih podova, što se dogodi ako dijelove tijela stavimo u amonijak...

image

Ana Walshe

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:13