IGNORIRANJE MELANIJE

Novi izljev bijesa Donalda Trumpa, sada je ljut na modne magazine: ‘To su elitistički snobovi!‘

Melanije tijekom suprugovog mandata nije dospjela na naslovnicu ‘modne Biblije‘
 Saul Loeb/AFP

Američki predsjednik Donald Trump, do čijeg je odlaska iz Bijele kuće ostalo manje od mjesec dana, nije na Božić imao pametnijeg posla osim da kritizira nacionalne modne i druge magazine na čijim se naslovnicama njegova supruga Melania nije niti jedan put pojavila dok je bila prva dama, piše Slobodna Dalmacija.

Trumpu i njegovim pristašama to posebno teško pada s obzirom na činjenicu da je Melanijina prethodnica Michelle Obama čak 12 puta krasila magazinske naslovnice dok je njezin suprug Barack bio u Bijeloj kući.

Trump je na Božić retwitao komentar desničarske publikacije Breitbart koja je prozvala „elitističke snobove modnog novinstva”, a predsjednik je magazine koji su ignorirali njegovu suprugu nazvao "Fake News” i ustvrdio kako je Melania najveća prva dama svih vremena.

"Elitistički snobovi modnih medija držali su najelegantniju prvu damu u američkoj povijesti daleko od naslovnica svojih magazina četiri uzastopne godine”, piše u Breitbartovom članku u kojemu se detaljno opisuje i kombinacija u kojoj je u srijedu napustila Bijelu kuću kako bi na Trumpovom imanju Mar-a-Lago ba Floridi s obitelji provela Božić.

Nosila je visoke, iznad koljena, crne čizme s potpisom Christiana Louboutina, čija je cijena 2195 dolara, i kaput dizajnera Azzedinea Alaïae koji košta 6610 dolara.

Za razliku od Melanije koja tijekom suprugovog mandata nije dospjela na naslovnicu "modne Biblije”, Michelle Obama se na naslovnici američkog Voguea našla tri puta. Treći put je to bilo u studenome 2016. godine, kratko nakon Trumpove pobjede na predsjedničkim izborima, kad se Melania već pripremala za Bijelu kuću, a prije toga 2009. i 2012. godine.

Trumpovi fanovi podržali su njegovo negodovanje naglašavajući kako nekadašnja manekenka Melania uvijek izgleda iznimno elegantno i zadivljujuće, te kako je krasna osoba, inteligentna i dobrog srca, piše Slobodna Dalmacija.

Prije nego što je postala prva dama, Melania je u vjenčanici bila na naslovnici Voguea u veljači 2005. nakon udaje za Trumpa. U veljači 2017. bila je na naslovnici meksičkog izdanja Vanity Faira, ali bile su reciklirane fotografije i tekst objavljeni u časopisu GQ u travnju 2016. godine.

No, možda u ovom kratkom razdoblju do iseljenja iz Bijele kuće Melania ipak osvane na naslovnici nekog magazina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2021 22:17