USRED VIDEOSASTANKA!?

Novi neugodnjak za europske konzervativce: Još jedan anti-LGBT političar uhvaćen u društvu golog muškarca

Možda mu je član obitelji pomagao spojiti se, možda je imao tehničkih problema, komentirao je predsjednik parlamentarnog odbora
Prosvjed gay aktivista protiv Petrasa Gražulisa, u okviru detalj s videosastanka
 Petras Malukas/Afp

Tijekom konferencijskog videopoziva parlamentarnog odbora za kulturu, litvanski zastupnik Petras Gražulis doživio je neugodnost zbog koje je u rekordnom roku postao viralan vit i meta ismijavanja.

Naime, tijekom sastanka koji se izravno emitirao na YouTube kanalu litvanskog parlamenta, negdje oko 13. minute, Gražulis je uključio svoju kameru, a iza njega jasno se mogao vidjeti - muškarac gologa torza!

- Odgovornost svakog člana parlamenta jest osigurati da se nitko drugi ne pojavljuje u njihovu kućnom okruženju... Pitanje je zašto su uopće bili polugoli tijekom radnog vremena...

Naravno, moglo bi se reći da je to privatni život neke osobe, ali ta ista osoba bila je dio sastanka Seimasa (litvanskog parlamenta), a drugi ljudi, bez sumnje, mogu utjecati na odluke zastupnika i predstavljati opasnost za integritet političara - komentirao je Vytautas Juozapaitis, predsjednik parlamentarnog odbora, dodajući kako on osobno nije primijetio dotičnog golog muškarca.

- Vjerojatno je to bio član obitelji koji je pomagao Gražulisu spojiti se na videosastanak, možda je imao tehničkih problema - zaključio je Juozapaitis, prenosi portal LRT.lt.

Inače, Petras Gražulis poznat je po svojoj anti-LGBTQ + retorici i prosvjedima tijekom Gay Pridea u Vilniusu. Iako su ga mediji pokušali dobiti za komentar oko incidenta, on nije bio dostupan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:42