StoryEditor
ZATVARAJU URED

NOVI ŠOK NA KRALJEVSKOM DVORU Pljušte otkazi u Buckinghamskoj palači: 'Sada je jasno, Harry i Meghan nikada se više neće vratiti u Britaniju!'

Meghan Markle i princ Harry
 Daniel Leal-Olivas / PA Images / Profimedia

Vojvoda od Sussexa, princ Harry i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle, zatvaraju svoj ured u Buckinghamskoj palači zbog čega će bez posla ostati 15 zaposlenika.

- S obzirom na to da su se odlučili povući s dvora, ured u Buckinghamskoj palači im više ne treba, kazao je izvor za Daily Mail, koji piše da je ovo definitivni dokaz da se par nikada više neće vratiti u Britaniju.

Ovu vijest Harry i Meghan priopćili su zaposlenicima u siječnju netom nakon što su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti i odlaze živjeti u Kanadu, a očekuje se da će tek nekolicina zaposlenika ureda biti zaposlena na nekim drugim funkcijama vezanim uz kraljevsku obitelj.

Izvor je kazao da je ova situacija šok za zaposlenike, no da mnogi od njih prihvaćaju svoju sudbinu.

- Harry i Meghan imaju maleni tim od petnaestak ljudi koji im je vrlo lojalan i koji razumiju njihovu odluku, dodao je izvor.

Među onima koji će ostati bez posla su njihova privatna tajnica Fiona Mcilwham, glasnogovornica Sara Latham i njena zamjenica Marnie Gaffney, Julie Burley koja je za princa Harryja, njegovog brata Williama i njegovu suprugu Kate vodila uspješne kampanje o mentalnom zdravlju, te, između ostalog, i njihov stručnjak za društvene mreže David Watkins.

Podsjetimo, Harry i Meghan su početkom godine izazvali pravi potres u britanskoj kraljevskoj obitelji nakon što su se povukli s aktivnih dužnosti u sklopu britanske kraljevske obitelji, te će svoje vrijeme podijeliti između Kanade i Velike Britanije.

Da su Harry i Meghan duže vrijeme kovali planove koji su išli u smjeru ove odluke, naznačili su još u listopadu prošle godine kada su otvoreno progovorili o tome koliki im problem predstavlja život pod konstantnom lupom medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 04:30