IZRUGIVALA OSIGURANJE

Novinarka pred Putina stigla sa starim PCR testom i povišenom temperaturom: ‘To je od uzbuđenja‘

‘Priznajem da sam napravila glupost. Ponavljam, temperatura je bila rezultat uzbuđenja. Ne ugrožavam ničije zdravlje. Napravila sam dva PCR testa‘

Anna Shishmitseva

 Instagram Anne Anna Shishmitseve

Novinarka Ana Šišminceva iz regije Kurgan u središnjoj Rusiji skrušeno se ispričala nakon što je priredila pravi mali cirkus na godišnjoj novinskoj konferenciji ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Naime, mlada dama se nakon pressice po društvenim mrežama hvalila da je ušla u prostorije pomoću zastarjelog covid testa, a još je okolo pričala da ima povišenu temperaturu. Naravno, to je izazvalo uzbunu među osiguranjem, a onda je stiglo i priznanje, piše RT..

- Žao mi je, lagala sam. Bila sam uzbuđena, danima nisam spavala.

Šišminceva je u međuvremenu pobrisala sporni status na društvenim mrežama u kojem je izrugivala provjere za 'događaj godine'.

Novinarka se ispričala kolegama novinarima i organizatorima novinske konferencije za 'lošu šalu o temperaturi' te odagnala strahove od širenja zaraze.

- Priznajem da sam napravila glupost. Ponavljam, temperatura je bila rezultat uzbuđenja. Ne ugrožavam ničije zdravlje. Napravila sam dva PCR testa, bila sam kod liječnika i vadila krvnu sliku. Nemam covid - rekla je novonarka i tvrdnje poduprla dokazima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 20:00