HIT NA INTERNETU

Novinarka tijekom javljanja uživo pokušala kupiti tramvajsku kartu pa se osramotila: ‘Neka greška je u pitanju...‘

Neki su ustanovili da ako ona nije razumjela kako radi uređaj, da neće ni 90 posto ljudi
 Twitter/mavkoo/Screenshot

Nakon što je u Beogradu uveden novi sustav naplate karata gradskog prijevoza, novinarka RTS-a u javljanju uživo pokušala je demonstrirati kako izgleda kupovina karte. Karticu kojom je pokušala platiti kartu prislonila je na pogrešno mjesto na uređaju pa zaključila da je neka greška posrijedi. Društvenim mrežama viralno se širila snimka njenog neuspjelog pokušaja.

Najavila je kako se u pojedinim vozilima karta može platiti karticom i kako će gledateljima pokazati postupak.

- Ono što je važno je da se aparat nalazi kod prvih vrata. Kad kupujete kartu nemate nikakav kontakt s vozačem i za tim nema potrebe jer se aparat doista lako koristi, rekla je voditeljica pa se osramotila.

Na ekranu na dodir odabrala je kartu koju je htjela kupiti i prislonila karticu kako bi platila, no karticu je uporno prislanjala na pogrešno mjesto.

- Neka greška je u pitanju, ali na vrhu uređaja izađe vaša karta i tu kartu čuvate, zaključila je. Nakon javljanja, eksplodirali su komentari na društvenim mrežama.

- Debilka stavlja karticu na ekran, a ima nacrtano gore na narančastom gdje je za beskontaktno… onda gura kao luda na ekran, pa on otvori drugo, komentirao je jedan korisnik dok je druga osoba zaključila da je neiskusna kad ne zna kako izgleda znak za beskontaktno plaćanje.

Neki su ustanovili da ako ona nije razumjela kako radi uređaj, da neće ni 90 posto ljudi, pogotovo starije osobe koje su pogledale ovu snimku. Drugi su pisali da su sve to čari programa uživo i kritizirali novinarku koja se nije pripremila prije nego se uključila u program.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:58