UGLEDNA DUŽNOST

NOVO IMENOVANJE NAKON ODLASKA SARAH SANDERS Dosadašnja glasnogovornica Melanie Trump od sada će biti direktorica komunikacija Bijele kuće

 
Stephanie Grisham
 Carlos Barria / REUTERS

Američki predsjednik Donald Trump imenovao je Stephanie Grisham, dosadašnju glasnogovornicu Prve dame, glasnogovornicom Bijele kuće nakon odslaska Sarah Sanders.

Stephanie Grisham je "s nama od 2015. - predsjednik i ja ne možemo zamisliti tko bi bolje od nje služio administraciji naše zemlje", napisala je na Twitteru Melania Trump.

Grisham će zamijeniti Sarah Sanders koja krajem lipnja odlazi s dužnosti i ujedno će biti direktorica komunikacija Bijele kuće, dodala je.

Nakon Seana Spicera i Sarah Sanders, Stephanie Grisham je treća osoba na toj uglednoj - ali veoma eksponiranoj - dužnosti u Trumpovoj administraciji.

Grisham će biti zadužena za iznošenje i obranu stajališta administracije, ali i tumačiti agresivne ispade i provokativne tvitove američkog predsjednika.

U polemici koja je nastala u lipnju 2018. zbog natpisa na jakni koju je nosila Prva dama "Nije me briga, a vas?", stala je u obranu svoje 'šefice'.

"To je samo jakna (...) Nakon današnjeg važnog posjeta Teksasu nadam se da se mediji neće baviti njezinom odjećom", rekla je Grisham u vezi s posjetom Melanije Trump djeci ilegalnih migranata na granici s Meksikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:16