NEOBIČAN ZAHTJEV

Novopečeni otac podijelio javnost: ‘Mama, tata, mogu li se preseliti k vama od ponedjeljka do petka da se naspavam?‘

Njegov otac nazvao je zahtjev svoga sina ‘nečuvenim‘ i poručio mu neka se nauči sam nositi s novim obavezama

Muškarac se ne može naspavati, ilustracija

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia

Novopečeni tata Britanac pitao je svoje roditelje može li se vratiti živjeti s njima od ponedjeljka do petka kako bi se mogao kvalitetno naspavati, daleko od svog novorođenčeta i partnerice.

No pokušaj drskog oca nije prošao bez komentara jer je njegova majka na jednoj stranici na kojoj mame traže savjete objavila njegovo pitanje i pitala druge ljude što misle o tome.

Njezin vlastiti suprug nazvao je zahtjev svoga sina "nečuvenim" i poručio mu neka se nauči sam nositi s novim obavezama.

"Moj dragi sin i njegova djevojka nedavno su dobili dijete. Kao što biste i očekivali, ono ih često budi tijekom noći. Moj dragi sin pitao me može li se vratiti živjeti kod nas od ponedjeljka do petka kako bi se mogao dobro naspavati pa da bude koncentriran za posao i učinkovito obavlja svoje radne zadatke", napisala je novopečena baka.

Dodala je da nije baš sigurna zašto je njezin sin to pitao i da se njezin suprug tome čvrsto protivi.

"Sigurno to drugi novopečeni roditelji ne rade? Razumijem da mu manjak sna teško pada, ali nisam pretjerano oduševljena ovom idejom", dodala je, prenose strani mediji.

Također je dodala da je njezin sin rekao kako on radi ‘sve‘ što treba u vezi bebe nakon što dođe kući s posla - od hranjenja do kupanja, presvlačenja i kuhanja, te da njegov posao zahtijeva da bude odmoran jer životi ovise o njemu.

Njegovoj majci također je dvojbeno to što je tvrdio da njegova partnerica nema ništa protiv ako se odseli na tjedan dana, ostavljajući je samu s djetetom. Rekla je da ne želi da ispadne kao da ne podržava svoju snahu te je zatražila savjet kako odgovoriti na takav zahtjev voljene osobe.

"Na takav upit kažeš ‘ne‘, za dobrobit njegove djevojke. Možeš ga posjesti i objasniti mu kroz što svi ostali prolaze s djecom", glasio je jedan od komentara.

"A ne razmišlja o tome da i njegova žena treba malo odspavati i da bi mogao odvojiti vremena za to da i on malo dežura tijekom noći?", glasio je drugi.

"Razgovaraj sa svojim sinom i poruči mu neka odraste", dodao je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2022 01:48