PREMINULA TINEJDŽERKA

OBITELJ OBJAVILA POSLJEDNJU FOTOGRAFIJU SVOJE DJEVOJČICE KAO UPOZORENJE 'Želimo drugoj djeci pokazati što im se može dogoditi od samo jedne tablete'

 
 Facebook

Očajna majka 15-godišnje djevojke koja je umrla nakon što je uzela tabletu ecstasyja, objavila je fotografiju svoje kćeri u njezinim posljednjim trenucima u bolničkom krevetu kako bi upozorila ostale roditelja o opasnosti te raširene droge, piše Daily Mail.

Shakira Pellow onesvijestila se u petak navečer i umrla idućeg jutra nakon što je navodno uzela drogu Duplo.

Majka Rita Hole i njezin partner Lee Butcher uz objavljenu sliku su napisali: 'Ovo je najužasnija fotografija na svijetu i dugo smo razmišljali da li da ju objavimo ili ne. Međutim, želimo drugim tinejdžerima i njihovim roditeljima pokazati što se može dogoditi od samo jedne tablete. Naša Shakira se nikada neće vratiti kući. To je bio njezin život i sad ga nema više. To bi vrlo lako mogao biti i netko od vas. Te droge nisu zabava! One ubijaju ljude! Apeliramo na sve koji posjeduju takve tablete da obavijeste policiju od koga su ih nabavili. To nije cinkanje već spašavanje života. Ako uspijemo spasiti i samo jedan život, puno smo napravili.'

Osim Shakire koja je bila u najtežem stanju, u bolnici je završilo još troje tinejdžera. U međuvremenu je uhićen jedan 17-godišnjak radi sumnje u raspačavanje droge.

Shakira Pellow iz Cambornea u Engleskoj kobnog dana našla se s prijateljima u obližnjem parku. Nakon što je uzela tabletu ecstasyja, počela je osjećati euforiju no ubrzo joj je pozlilo. Nakon nekog vremena pozvana je hitna pomoć koja ju je onesviještenu prevezla u bolnicu.

No, na vidjelo su kasnije izašli još neki šokantni detalji vezani uz cijeli slučaj. Naime, kad je djevojci pozlili, njezini su prijatelji navodno oklijevali pozvati hitnu pomoć te ju prvo snimali mobitelima. Kad su vidjeli da joj je doista loše, pozvali su liječnike.

'Svo troje tinejdžera uzeli su tablete ecstasyja trokutastog oblika na kojima je bio otisnut znak Duplo, kao dječja igračka Lego Duplo. Nekoliko tableta smo uspjeli zaplijeniti i provodimo analizu njihova sadržaja. Želimo upozoriti svu djecu i roditelja na potencijalnu opasnost', rekao je detektiv Roy Linden.

Kad je dopremljena u bolnicu. Shakirino je srce dva puta stalo te su je morali oživljavati. Nakon toga su joj počeli otkazivati organi te je morala biti stavljena na dijalizu. No njezino mlado tijelo nije uzdržalo i preminula je drugi dan.

Shakirina obitelj je neutješna. Facebook profili su im puni riječi posvete za izgubljenu kćer.

'Tako mlada duša. Jako te volim, mala moja sestro. Uvijek ćeš biti u mojem srcu. Bila si premlada da odeš s ovoga svijeta. Pred tobom je bio sretan i dug život. Poćivaju u miru, moj prelijepi anđele', napisala je Shakirina starija sestra Nikita.

'Drago dijete, mama i sestre te jako vole. Mirno spavaj, prelijepa djevojčice', napisala je Shakirina mama Rita.

Obitelj je pokrenula i kampanju prikupljanja novca za Shakirin sprovod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:35