OGLASILI SE ZBOG BROJNIH UPITA

OBITELJ SCHUMACHERA POSLALA PORUKU JAVNOSTI NAKON DUGO VREMENA Više od četiri godine od kobne nesreće nitko nije vidio legendu Formule 1

 
Arhivska fotografija iz 2010. godine: Michael Schumacher sa suprugom Corinnom
 Action Images

Obitelj Michaela Schumachera, najboljeg vozača Formule 1 svih vremena, poslala je poruku obožavateljima koji se pitaju kako je danas 'Schumi', koji je stradao na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Od tada obitelj, menadžeri i prijatelji uspijevaju od javnosti sakriti detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Njegova menadžerica Sabine Kehm je u petak ipak prenijela poruku obitelji za sve koji su povodom više od četiri godine od nesreće pitali mogu li znati više o njegovom oporavku.

- Ono što mogu reći jest da cijela obitelj jako cijeni suosjećanje obožavatelja tijekom svih ovih godina. Ljudi zaista razumiju da je njegovo zdravstveno stanje nešto što se tiče obitelji, a ne javnosti - kazala je Kehm.

Ferrari's German driver Michael Schumacher and his wife Corinna smile as they arrive in the northern Italian resort of Madonna Di Campiglio to take part to the 15th Marlboro press meeting January 11, 2005. - PBEAHUODNDZ
REUTERS
Arhivska fotografija iz 2005. godine: Michael Schumacher sa suprugom Corinnom

Schumacher, koji sada ima 48 godina, je nakon nesreće bio u induciranoj komi koja je trajala oko šest mjeseci. Nakon toga je pušten kući, ali zapravo premješten u bolnicu blizu svog obiteljskog doma u Ženevi. Brojni mediji su pokušavali doznati detalje i o troškovima liječenja, pisalo se i da je njegova supruga Corinna prodala dio nekretnina kako bi financirala 24-satni medicinski nadzor nad njim. No, kao o svemu, Schumacherovi su prave podatke uspjeli zadržati za sebe. S Corinnom ima i dvoje djece, kćer Ginu-Mariju (20) i sina Micku (19).

Obitelj tužila časopis koji je tvrdio da je Schumacher prohodao

Podsjetimo, odvjetnik Michaela Schumachera 2016. godine je na sudu detaljno objasnio sve ozljede koje je njegov klijent pretrpio kada se ozlijedio na skijanju. Schumacherova obitelj tužila je tada njemački časopis Bunte zbog priče u kojoj su tvrdi da 47-godišnjak ponovno može hodati.

No, obitelj i njegov odvjetnik Felix Damm opovrgnuli su da se vozač Formule 1 do te mjere oporavio od ozljeda te su na sudu detaljno opisali njegove ozljede. 'On ne može hodati', rekao je tada Damm te je dodao da Schumacher ne može niti stajati bez pomoći fizioterapeuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:33