KAKVA POGREŠKA

‘Objavila sam snimku skoka iz razloga da više nikome to ne padne na pamet. Cijela sam polomljena‘

Na šokantnom videozapisu uhvaćen je trenutak kada je Leone istrčala do ruba mola

Kobni skok Leoni Morrison

 TikTok

Engleskinja Leone Morrison (21) uputila je svim odvažnim plivačima važno upozorenje nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži u North Tyndesideu, penosi Daily Mail.

Nakon skoka u more s mola imala je tešku ozljedu - slomljene su joj obje potkoljenice jer je skočila u plitku vodu ne sluteći da se plima povukla.

Podijelila je videozapis trenutka kada je skočila u more poslavši upozorenje svim nesmotrenim skakačima da provjere dubinu mora prije vratolomija na vodi.

Također je lakše ozlijedila kralježnicu na molu u Cullercoatsu.

Leone Morrison je s dvjema prijateljicama i ranije tog dana skakala s mola visine 4,5 metra. Međutim, kada se opet vratila na mol, plima se povukla i ona nije bila svjesna da pada u plićak.

Nakon skoka Leone je slomila goljeničnu i lisnu kost, no uspjela se odvući do plaže gdje je čekala Hitnu da ju odveze u bolnicu. Ubrzo je operirana, a liječnici su joj metalnu šipku ugradili kao potporu koljenu.

Također joj je prilikom skoka otkrhnuta kralježnica, a u kombinaciji s koljenom trebalo je oko tri mjeseca da sve zacijeli.

Na šokantnom videozapisu uhvaćen je trenutak kada je Leone istrčala do ruba mola prije nego što je skočila. Nakon uranjanja u vodu snimka se prekida i nastavlja se u trenutku kada je Leone već na nosilima i prima kisik.

U utorak je podijelila videozapis na TikToku poslavši upozorenje svima da provjere dubinu mora prije skoka. Poručila je da je moglo završiti puno gore.

- Bila sam s nekoliko prijatelja na plaži i vidjeli smo ljude kako skaču s mola, pa smo i mi krenuli njihovim putem. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a potom smo se otišli plivati u more. Još jedan naš prijatelj je skočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mjesta gdje je sjedio naš prijatelj, napisala je na TikToku.

- Htjela sam skočiti još jednom jer volim navalu adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je puno pliće.

Udarila sam u pijesak i moja lijeva noga je napola pukla. Uspjela sam se odvući na obalu, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu slučajno našla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije jako boljelo jer me pucao adrenalin, ali bol je sada 8 na ljestvici do 10, ispričala je Leone.

Istaknula je da je bl nepodnošljiva i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi opet prohodala.

Njezina snimka imala je 50.000 pregleda, tisuće lajkova i na desetke komentara korisnika koji su joj poželjeli brz oporavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:07