LIKVIDIRALI GA SPECIJALCI

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA SKLONIŠTA U KOJEM SE SKRIVAO SERIJSKI UBOJICA U BiH 'Bio je jako dobro opremljen, imao je hrpu municije...'

 
Edin Gačić i policija na mjestu gdje je ubijen
 Screenshot: Youtube, Dnevni Avaz / Screenshot: Facebook

Nakon što je jučer u okršaju s policijom ubijen višestruki ubojica Edin Gačić, u javnost izlaze novi detalji o njegovom bijegu i skrivanju.

Klix.ba piše da je policija nakon očevida u Košćanu u blizini Hadžića doznala da je Gačić bio izuzetno dobro opremljen i naoružan kad je počeo razmjenjivati vatru s policijom. Na sebi je imao vunu koja ga je štitila od hladnoće, a u pucnjavi s policijom je koristio pušku i pištolj koji je uzeo od policajca Begića kad ga je ubio. Kod Gačića su pronašli i veliku količinu municije i čahura.

'Policajci i tužitelji radili su u otežanim uvjetima zbog jakog snijega, nepristupačnog terena i mraka. Ekipa za očevid morala se pješice penjati strmim putem prekrivenim snijegom 45 minuta od mosta gdje su parkirali vozila u Lepenici', rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.

Tijekom potrage za njim, Gačić se skrivao u napuštenim vikendicama i jednoj štali, a u mjestu u kojem je na kraju ubijen, u šumi je napravio improvizirano skrovište od granja. Ondje se u ekstremnim uvjetima pred policijom skrivao čak osam dana. Kako je izgledalo njegovo improvizirano skrovište koje mu je poslužilo i kao vrsta kamuflaže tijekom noći, pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:28