PRIJE PADA AVIONA

Objavljena nova Prigožinova snimka, spominje likvidaciju: ‘Za one koji raspravljaju o tome jesam li živ...‘

Proratni kanal Military Informant sumnja da je video snimljen 19. ili 20. kolovoza

Jevgenij Prigožin

 Telegram

Grey Zone, Telegram kanal povezan s grupom Wagner, objavio je novu snimku koja prikazuje Jevgenija Prigožina kako komentira svoju ‘eliminaciju‘ u danima prije avionske nesreće u kojoj je poginuo.

U novoobjavljenom videu snimljenom u automobilu u Africi ‘tijekom druge polovice kolovoza‘ Prigožin odjeven u uniformu ‘odbacuje izvješća o svojoj eliminaciji‘ i govori u kameru da je ‘sve u redu‘.

Ova snimka dolazi usred vala teorija zavjere da je šef Wagnera možda ipak živ jer je "poslao dvojnika u svoj privatni mlažnjak koji se srušio u Rusiji 23. kolovoza".

Mnogi na Zapadu vjeruju da je ubijen po nalogu Vladimira Putina kao dio osvete za puč kojeg je u lipnju vodio protiv diktatorova režima.

‘Za one koji raspravljaju o tome jesam li živ ili nisam. ‘Kako mi ide? Vikend je, druga polovica kolovoza. Ja sam u Africi‘, kaže govoreći u kameru. ‘Dakle, ljubitelji rasprave o mojoj eliminaciji, intimnom životu, zaradi ili bilo čemu, zapravo je sve u redu‘, govori Prigožin na snimci.

Snimka na Telegram kanalu objavljena je bez komentara, ali raniji post koji prikazuje njegov grob bio je naslovljen: ‘Jednom je rekao da mrtvi govore glasnije od živih. Dokazao je to!‘

Proratni kanal Military Informant sumnja da je video snimljen tijekom vikenda od 19. do 20. kolovoza, kada je Prigožin bio u Africi - nekoliko dana prije nego što je Rusija rekla da su on i još devet osoba poginuli u padu aviona.

‘Posebna jeza izazivaju doslovce proročanske riječi šefa PMC-a Wagner, koji ironično spominje njegovu svoju likvidaciju.‘

Objava snimke uslijedila je nakon što se u srijedu objavljeno kako je ožalošćena žena koja je došla odati počast na Prigožinovom grobu u Sankt Peterburgu Irina Krasavina, supruga Prigožinovog glavnog dvojnika Leonida Krasavina.

Poznato je da je Prigožin bio paranoičan po pitanju sigurnosti i da je koristio dvojnike i druge metode kako bi prikrio svoja kretanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:31