UŽAS U DOBOJU

Objavljene fotografije žene koja je s ljubavnikom i kćeri ubila muža, u sve je bila umiješana i sestra

Zbog ovog je ubojstva uhićena 32-godišnja supruga ubijenog, njezin 19-godišnji ljubavnik i maloljetna kći (14)

Ubijeni Saša Kulišić i osumnjičeni za ubojstvo

Nakon strašnog ubojstva u Doboju, gdje su žena i njezin ljubavnik ubili Sašu Kulišića, Blic otkriva nove detalje ubojstva.

- U namjeri da liše života Kulišića 29. siječnja u popodnevnim satima, a nakon što je maloljetna A.K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala s vodom, da bi u dogovoru s osumnjičenima, u večernjim satima otišla u obiteljsku kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu, priopćio je Okružni sud u Doboju.

Dodaje se da su te tablete i ranije A.K. i njezina majka davale Kulišiću bez njegova znanja.

- Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni Kulišić zaspao, maloljetnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su ušli u kuću, dodaje se u priopćenju suda.

Osumnjičeni Andrea Kajganić i Dražen Lazarević maloljetnicu su poslali u dnevnu sobu, a oni su otišli u sobu u kojoj je Kulišić spavao, vezali ga, zadali mu nekoliko udaraca, a zatim ga automobilom odvezli u šumu gdje su ga ubili.

- Nepoznatim predmetom zadali su mu četiri ubodne rane u predjelu trbuha, da bi uslijed teškog traumatskog šoka izazvanog ozljedama i gubitkom krvi nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom smjeru, piše Blic.

Sašina najstarija kćer Tamara je ispričala da se njezin otac nije nikada žalio na suprugu Andreu.

- Tata mi se nikad nije žalio na Andreu, nije mi djelovao čudno, sve je bilo najnormalnije. Nije djelovalo da između njih ima nekih problema, rekla je Tamara.

Podsjetimo, zbog ovog je ubojstva uhićena 32-godišnja supruga ubijenog, njezin 19-godišnji ljubavnik i maloljetna kći (14), a zatim se otkrilo da je ulogu u svemu odigrala i sestra prvoosumnjičene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:42