PRENOSILO SE UŽIVO

Oboljeli od Parkinsona umro tijekom obreda krštenja, propovjednica uhićena: ‘Plesao je s Isusom‘

Policija je uhitila 46-godišnju ženu pod sumnjom za ubojstvo nakon što je muškarac preminuo nakon ceremonije krštenja
 /Life Changing Ministries/facebook

Na snimci objavljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti trenutak kad je propovjednica Cheryl Reid-Bartley počela krstiti Roberta Yapa nedugo prije njegove smrti tijekom vjerskog obreda. Sve se uživo prenosilo na Facebooku, piše Daily Mail.

Cheryl Reid-Bartley, osnivačica organizacije Life Changing Ministries, objavila je u ponedjeljak na svojoj Facebook stranici da je Yap umro nakon što je prešao više od 500 kilometara kako bi se krstio.

Prema samoproglašenoj ‘apostolki‘ Reid-Bartley, Yap je patio od Parkinsonove bolesti i otuđio se od svoje obitelji zbog svog odnosa prema vjeri.

Policija je uhitila 46-godišnju ženu pod sumnjom za ubojstvo nakon što je muškarac u svojim šezdesetima preminuo nakon ceremonije krštenja na privatnoj adresi u Erdingtonu u Engleskoj.

U videu se vidi kako se Yap, koji se vidno trese penje u bazen za veslanje i nakratko uranja u vodu.

Sljedeća snimka prikazuje gospodina Yapa s glavom iznad vode pored drugog čovjeka.

Ceremonija krštenja prenosila se uživo na Facebook stranici crkve, ali je prekinuta tijekom događaja, a objava je sada uklonjena.

image

Cheryl Reid-Bartley

Facebook

Gospođa Reid-Bartley, koja također vodi salon Ocean Beauty sa svojim mužem brijačem, progovorila je o ovoj epizodi.

U 54-minutnom videu objavljenom na njezinoj Facebook stranici, tvrdila je da je tijekom svog krštenja gospodin Yap uhvatio ‘tračak neba‘ i ‘nije se želio vratiti, samo je preminuo‘.

Zatim je tvrdila da ga je vidjela ‘kako pleše s Isusom u vrtu na nebu‘.

Rekla je: - Nisam znala planove koje je Bog imao. Ovaj čovjek želio je osigurati svoje mjesto na nebu. On i Gospodin su razgovarali.

- Otišla sam u svoju sobu presvući se iz mokre odjeće. I Isus je došao k meni i sjedio sa mnom. Nije čak ništa ni rekao.

- Odmah sam bila odvedena u nebo da vidim Roberta Yapa. Ovo mi se još nikada nije dogodilo da je netko samo preminuo. Mlad je, pleše s Isusom u vrtu.

Služba za hitne slučajeve kaže da je, unatoč tome što mu je muškarac pružao ‘napredno održavanje života‘, proglašen mrtvim na mjestu događaja na Slade Roadu u Stockland Greenu.

image

Cheryl Reid-Bartley

Facebook

Služba hitne pomoći poslala je dva vozila hitne pomoći, bolničara i vozilo za intenzivnu njegu, no unatoč njihovim naporima on je nažalost preminuo.

Policija West Midlandsa rekla je: - Obdukcija će biti obavljena u dogledno vrijeme kako bi se utvrdio uzrok smrti muškarca, dok detektivi provode istragu o okolnostima njegove smrti.

‘46-godišnja žena koja je jučer uhićena u Birminghamu puštena je uz policijsku jamčevinu dok se istraga nastavlja.‘, piše Daily mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:38