NE TRATI VRIJEME

Od razvoda nije prošlo niti pola godine: Rupert Murdoch (91) uhvaćen s novom djevojkom!

Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave JCB-a

Murdoch i Smith

 Charlie Pitt@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Charlie Pitt@246paps/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Medijski mogul Rupert Murdoch (91) primijećen je kako uživa na odmoru s novom partnericom iako je od njegovog razvoda s četvrtom suprugom Jerry Hall prošlo manje od šest mjeseci. 91-godišnji milijarder viđen je kako upija sunce na Barbadosu u društvu Ann-Lesley Smith (66), nekadašnje policijske kapelanice i udovice, prenosi Daily Mail.

image

Murdoch i Smith

Charlie Pitt@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Charlie Pitt@246paps/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par, koji se upoznao u studenom, večerao je na javnoj plaži. Smith je nosila žuti bikini i sarong u istoj boji koje je uskladila s ogrlicom s velikim dijamantnim privjeskom u obliku raspela. Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave JCB-a.

image

Smith

Chrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Smith je diplomirala 1980. nakon čega se našla u nasilnom prvom braku koji ju je, kako kaže, naveo da pronađe boga i postane policijska kapelanka volonterka u okrugu Marin u Kaliforniji. Zatim se udala za američku zvijezdu country glazbe Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu.

Sad radi kao voditeljica na lokalnom radiju, a za American Christian Broadcasting Network rekla je da je sve dobilo smisao kad je pronašla boga. S pokojnim suprugom 2005. godine snimila je album Captured by Love. Tri godine kasnije, umro je od srčanog udara u 78. godini.

image

Smith

Chrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Murdoch se do sad razvodio četiri puta, od 1956. do 1967. godine bio je u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker, od 1965. do 1988. s novinarkom Annom Torv, zatim je oženio 33 godina mlađu poduzetnicu kineskog podrijetla Wendy Deng, ali je 2013. podnio zahtjev za razvod.

Hall, bivša dugogodišnja partnerica Micka Jaggera, udala se za Murdocha dva mjeseva nakon iznenadne objave njihovih zaruka u The Timesu 2016. godina. Bivša manekenka podnijela je zahtjev za razvod prošle godine.

- Čini mi se vrlo sretnim, rekao je Murdochov prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:07