MAFIJAŠ JE ŽIV?

Odvjetnik demantira da je u Panami ubijen Radoje Zvicer; Objavljeni detalji hladnokrvne likvidacije

Radoje Zvicer, vođa zloglasnog kavačkog klana, smatra se jednim od najvećih krijumčara kokaina na svijetu

Radoje Zvicer

Srpski portali sinoć su objavili vijest da je u Panami ubijen Radoje Zvicer, vođa zloglasnog kavačkog klana, koji se posljednjih godina stavlja u kontekst jednog od najvećih krijumčara kokaina na svijetu.

Odvjetnik obitelji Zvicer, međutim, rekao je za Kurir kako to nije istina.

- Demantiram da je Radivoje Zvicer ubijen i ozlijeđen. Kako se dezinformacije ne bi širile dalje, važno je da se zna da je moj klijent živ, rekao je Vladimir Zarić, čiju izjavu prenose vodeći portali u Srbiji.

Crnogorske službe sigurnosti nemaju službene podatke da je Zvicer ubijen. Navode da imaju podatke o dva ubojstva u Panami, ali da se provode dodatne provjere jer početni opisi ne odgovaraju Zviceru.

Iz Uprave policije crnogorskim Vijestima je rečeno da bi službeno izvješće moglo stići tek za dva do tri dana, s obzirom na to da je Zvicer u toj državi vjerojatno boravio pod lažnim imenom.

Panamski mediji javljaju da je ubijen muškarac starosti između 40 i 45 godina koji je imao nadimak Yai, no nije poznato je li riječ o istom slučaju.

Portal Critica.com izvješćuje da su nepoznatog muškarca, koji se vozio u bijelom automobilu, ubili naoružani ljudi u u glavnom gradu Paname te da je žrtva zatečena na mjestu vozača. Detalji zločina nisu poznati, kao niti identitet žrtve koji je ubijen u sačekuši, prenosi portal.

Regiju je svojedobno zgrozila i izjava Aleksandra Vučića o tome da su uhićeni pripadnici kriminalne skupine Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja od svojih ubijenih konkurenata radili "ljudske ćevape" te ih slali svom, navodno, stvarnom šefu Radoju Zviceru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:47