100 POSTO DOMAĆE

Odvratna snimka iz beogradske mesnice širi se mrežama, ljudi osuli paljbu po snimatelju: ‘Cinkarošu smrdljivi!‘

Snimka koju je snimio šokirani građanin osvanula je na društvenim mrežama i u kratko vrijeme prikupila na tisuće lajkova

Miš Beograd

 /Instagram

U jednoj beogradskoj mesnici u frižideru s domaćim kobasicama snimljen je miš kako se slasno časti.

Snimka koju je snimio šokirani građanin osvanula je na društvenim mrežama i u kratko vrijeme prikupila na tisuće lajkova, no zanimljivo je kako većina komentatora nije dijelila njegovo mišljenje. Naprotiv, umjesto da ostanu zatečeni mučnim prizorom, oni su ostali zgranuti nad čovjekom koji je objavio video.

"Svaka pekara, mesnica i trgovina ima miša. Možda ne konstantno, al se dogodi. Žalosno je što će čovjek izgubiti posao ne svojom greškom", bio je jedan od prvih komentara na Instagram stranici "moj_beo_grad".

"Ma ako smo ovakav narod serem nam se u usta svima. I ovi što snimaju, idi uđi unutra, dobar dan miš je ušao nekako jede tamo, daj da ga izbacimo, zarazit će nekog, izbaci se van, izbaci se svo to meso van, stavi se mišolovka i ćao bajo, tjeraš dalje, hvala lijepa, meso gratis dobiješ i svi sretni. Navući ćete čovjeku bijedu na vrat, govnari", napisao je drugi.

"Bolje da si opomenuo ljude da imaju miša, nego što si uzeo snimati, cinkarošu smrdljivi", nizali su se komentari.

Tek rijetki komentirali su da je pothitno trebala biti pozvana sanitarna inspekcija, a neki su pak okrenuli sve na šalu: "Da ne valja, ne bi ni on jeo...", "Dobro je da mis jede, znači domaće je, nije kemija", "Vidi se da je zdravo, ponudite mu parizer da pobjegne", "Sutra će na akciju kobasica, ako nesto ostane poslije miša"...

Nezgodna situacija dogodila se u naselju Vidikovac, a je li snimka doprla do vlasnika mesnice i što je po tom pitanju učinjeno, zasad nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:51