MUŽ U PROBLEMIMA

Oglasila se udana policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega: ‘Samo želim nastaviti dalje živjeti svoj život‘

Hall je s jednim kolegom i njegovom ženom prakticirala i seks u troje. Zvala je i svog supruga da joj se pridruži, no on je to odbio

Maegan Hall

 Facebook/la Vergne Police Department/

"Ne želim govoriti o tome. Nastavit ću živjeti dalje svoj život", izjavila je policajka Maegan Hall iz Tennesseeja koja se ovih dana našla u središtu seks skandala. Naime, dobila je otkaz nakon što se istragom ustanovilo da se upuštala u seksualne odnose sa šestoricom kolega iz policije, a nerijetko su strasti razmjenjivali u samoj policijskoj stanici.

Policajka je kolegama slala eksplicitne fotografije, pokazivala je grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, kolegama je pružala oralni seks u stanici dok su bili na dužnosti, a čak se i javno hvalila veličinom spolovila jednog kolege te svima govorila da je u ‘otvorenom braku‘.

Osim Hall, otkaz su dobila i četvorica njezinih kolega, dok su druga dvojica zaradili suspenzije. Njihove orgije odvijale su se po hotelima, na brodu te u domovima policajaca, a Hall je s jednim kolegom i njegovom ženom prakticirala i seks u troje. Zvala je i svog supruga Jedidiaha Halla da joj se pridruži, no on je to odbio.

Inače, unatoč svim navodima, Jedidiah Hall odlučio je ostati u braku s Maegan te će poraditi na problemima. Njih su dvoje u braku četiri godine, a on se sada suočava s brojnim kritikama.

"Ne znam kako mu to uspijeva, on je veći muškarac od mene, ali pokušava spasiti svoj brak", rekao je njegov šef Chad Partin za Daily Mail.

Partin je otkrio da je Jedidiah bio na obuci za patrolu autoceste Tennesseeja, ali se odlučio povući zbog skandala njegove supruge te je umjesto toga preuzeo posao zamjenika. "Ponudio sam mu i pružio sva sredstva koja su mu potrebna. I sve što je on rekao je - šerife, ja samo želim raditi za građane Coffee Countyja i volim to što radim. Ne opravdavam ono što se dogodilo u policijskoj postaji La Vergne, ali sigurno on nije prekršio nijedan zakon. On je ovdje žrtva. Nema mrlje u njegovu dosjeu. On radi fenomenalan posao", dodao je njegov šef.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2023 04:50