POTRESNI DETALJI SMAKNUĆA

Oglasio se otac ubojice iz Gradačca: ‘Dobio je dijete, mislio sam bit će bolje. Mozak mu je izgorio‘

‘Ja samo pijem tablete i gledam u strop, i zamišljam da ništa ne znam‘

Nermin Sulejmanović; kuća u kojoj jepočinjen zločin: Nezveta Hećimović

Otac masovnog ubojice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, Fikret Sulejmanović, rekao je da se srami svojeg sina koji je ubio troje ljudi. On je, podsjetimo, ubio svoju suprugu Nizamu i to uživo prenosio na Instagramu. Zatim je ubio brata i oca svoje bivše djevojke, a na kraju presudio i sebi.

- Ne znam što ga je dovelo do ovoga da ovako pogriješi. Sigurno mu je mozak izgorio. Kao dijete s pet, šest godina je bio normalan, poslije toga nije. Nije se hranio sa mnom, odrastao je dalje od mene. Majka mu je umrla prije nekoliko godina, živjela je s njim. MUP ga je nabolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nizamu sklonili, da su nešto učinili u tom slučaju... Ali vidjeli ste da se nitko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i da napravi to što je napravio, kaže Fikret Sulejmanović za Republiku, prenosi Kurir.

Otac kaže da se ponadao da mu se sin smirio nakon što je upoznao Nizamu Hećimović i s njom dobio dijete.

- Odlučio sam jednog dana da ih vidim, pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Video sam Nizamu i bebicu na pet minuta. Bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebice. Međutim, ostao je isti. Tko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje?, priča otac i dodaje da bi najviše volio da ništa ne zna.

- Ja samo pijem tablete i gledam u strop, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih sve prespavati, jedno mjesec dana, i onda se probuditi. Toliko mi nije dobro, ne znam više što govorim, dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:24