‘MAMA JE UŠUTJELA‘

OnlyFans zvijezda ostala u šoku kad je shvatila tko joj je najveći obožavatelj: ‘Obitelj se okomila na mene...‘

Pobjegla je kod dečka gdje je živjela tjedan dana u stanju šoka prije nego se povjerila mlađoj sestri
 Instagram/tailamaddison

Taila Maddison, zvijezda OnlyFansa iz Newcastlea, bila je na platformi sa sadržajem za odrasle samo dva mjeseca kad je otkrila da je njen najvjerniji obožavatelj - njen očuh. Šokantna vijest razdvojila je njenu obitelj, a sestre i majka su se okomile na nju nakon što je očuh otišao iz njihovih života, prenosi Daily Mail.

Tajanstveni pretplatnik Maddison je pratio i na TikToku kad je dobila obavijest da je taj profil povezan s jednim od šest kontakata u njenom mobitelu. Postala je sumnjičava prema pretplatniku koji je potrošio više od 2000 dolara na raskalašeni sadržaj i slao joj poruke s neobičnim zahtjevima, primjerice svakodnevnih fotografija u donjem rublju. Znatiželjna zvijezda OnlyFansa suzila je izbor dok nije utvrdila da je ta osoba čovjek koji joj je 12 godina bio očuh.

U televizijskoj emisiji Insight podijelila je svoja iskustva, posebice reakciju obitelji na razvod braka i odlazak očuha za koji su mama i sestre krivile nju.

- Prvih nekoliko tjedana on je bio zlikovac, dok svi nisu prestali pričati o njemu. Moje sestre rade puno radno vrijeme tako da se mama nije imala na koga okomiti, cijeli događaj je postao moja krivnja i greška OnlyFansa. Bila sam neprijatelj broj jedan svojoj obitelji nekoliko mjeseci, rekla je Taila.

Odnos s mamom i sestrom je izgladila, dok s očuhom nitko ne komunicira. - Zahvalna sam što sam uspjela obnoviti odnos s mamom i sestrama. Očuh je potpuno izvan slike, nitko se s njim ne čuje niti zna gdje je, rekla je.

Maddison kaže da je pokušao zanijekati tvrdnje kad ga je suočila s istinom i zaprijetila da će sve reći majci. Pobjegla je kod dečka gdje je živjela tjedan dana u stanju šoka prije nego se povjerila mlađoj sestri. Srcedrapajuću vijest na kraju je podijelila u obiteljskoj grupi.

- Mama je potpuno ušutjela što je za nju rijetkost. Očuh mi je slao poruke da razgovaram s njim prije nego kažem majci i da će se on time pozabaviti, mislim da je htio sve sakriti. Dok se to događalo, sve sam priznala mami i sestrama, kaže Maddison.

Majka joj je zatim mirno rekla da želi s njom razgovarati. Taila je nazvala očuha, a njena majka je prisluškivala cijeli razgovor. Kad se vratio s posla, Tailina majka ga je izbacila, odmah je spakirao torbe i otišao. U TV emisiji pričala je o odvratnim zahtjevima koje je na OnlyFansu imao njen očuh.

- Tražio je fotografije mog donjeg rublja svaki dan. Često bi tražio da snimam u određenim prostorijama u kući, u krevetu ili tepihu, rekla je Maddison.

O cijelom otkriću prvi je put progovorila na TikToku gdje ima gotovo 82.000 pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:43