‘TI SI RAZVEDENA!‘

Opći metež na izboru ljepote: Pobjednica završila u bolnici razbijene glave, bivša misica joj zgrabila krunu

Pushpika De Silva osvojila je titulu ‘Gospođa Šri Lanke‘, no samo nekoliko trenutaka kasnije sve se promijenilo...
Izbor ljepote na Šri Lanki
 AFP

Pobjednica najvažnije nagrade ljepote u Šri Lanki zadobila je ozljede glave nakon nevjerojatnog raspleta događaja na kraju svečanosti. Naime, gledatelji koji su ove nedjelje izbor ljepote pratili uživo na nacionalnoj televiziji svjedočili su nevjerojatno bizarnom proglašenju pobjednice kakvog se ne bi posramile ni trećerazredne romantične komedije.

Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva koja se tako okitila titulom "Gospođa Šri Lanke". Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora iz 2019. godine, uhvatila je mikrofon i poručila kako Pushpika ne može biti okrunjena jer je razvedena, a to se kosi s pravilima izbora.

Bivša kraljica ljepote, Caroline Jurie, potom je otišla do Pushpike, skinula joj krunu i stavila je na glavu druge natjecateljice.

Revoltirana Pushpika De Silva okrenula se i sišla s pozornice.

Dan poslije objavljeno je kako je Pushpika primljena u bolnicu tvrdeći da ima ozljede glave, a patila je i od teške depresije nakon incidenta.

Nakon neželjenog raspleta večeri organizatori su se ipak ispričali posramljenoj pobjednici i vratili joj titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

- Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici, a mi smo već pokrenuli istragu, izjavio je direktor izbora 'Gospođa Šri Lanke' Chandimal Jayasinghe.

A koliko je ovaj izbor ljepote važan u ovoj zemlji možda najbolje govori činjenica da je nedjeljni izbor uživo pratila i premijerova supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 08:59