VAYSOVO ‘PROROČANSTVO‘

Operirao je Wall Streetom, skupio sljedbu od 122.000 ljudi i tvrdi: ‘Niste ni svjesni što će se dogoditi Bitcoinu!‘

Ova Vaysova prognoza dolazi nakon nestabilnog razdoblja za Bitcoin
 Sergei Lykov/Panthermedia/Profimedia

Tone Vays, koji je 10 godina radio na Wall Streetu za najveće kompanije, optimističan je da će Bitcoin premašiti sva očekivanja u trenutnom tržišnom ciklusu.

Vays je nedavno svojim 122.000 sljedbenika na YouTubeu sugerirao da je budućnost Bitcoina još svjetlija od njegovih prethodnih predviđanja za ovu godinu, izvijestio je The Daily Hodl u srijedu. Istaknuo je da bi nedavno uvođenje fondova kojima se trguje na promptnom tržištu (ETF-ovi) moglo potaknuti Bitcoin na nove visine.

Prema Vaysu, probijanje praga od 84.000 do 85.000 dolara učinilo bi "jako teškim" da Bitcoin ponovno padne ispod 65.000 dolara. Predvidio je da će Bitcoin iznenaditi ljude svojom uzlaznom putanjom, potencijalno dosegnuvši 355.000 dolara do travnja 2027.

“Mislim da će Bitcoin iznenaditi ljude jer svi oni koji su prošli put pogriješili kad je Bitcoin otišao na 250.000 ili 300.000 dolara, ovaj put se čini da su to razumne projekcije”, rekao je.

Inače, ova Vaysova prognoza dolazi nakon nestabilnog razdoblja za Bitcoin. Nedavno je doživio najstrmiji dnevni pad od studenog 2022. unatoč tome što je u početku dosegao nove vrhunce.

Ranije, u listopadu 2023., Vays je upozorio trgovce na održivost uspona Bitcoina. Unatoč značajnom porastu vrijednosti, upozorio je na pretjerani optimizam, predviđajući povlačenje u studenom. Njegov trenutni izgled sugerira promjenu raspoloženja, odražavajući potencijal za održiviji trend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 06:59