NOVI GAF!

Opet mu se to dogodilo: Biden je dignuo ruke s koljena, a iz rukava mu je ispao papirić...

U jednom trenutku dogodila mu se nezgoda koja je otkrila da je Biden imao natuknice

Joe Biden

 Profimedia, Twitter/CNN

Američki predsjednik Joe Biden dao je opsežni intervju CNN-u tijekom kojega je govorio o nizu aktualnih tema - od Rusije i Putinove nuklearne prijetnje do recesije i odnosa sa Saudijskom Arabijom. U jednom trenutku dogodila mu se nezgoda koja je otkrila da je Biden imao natuknice za razgovor s novinarom Jakeom Tapperom.

Kada je dignuo ruke s koljena, iz desne ruke mu je ispao mali listić, šalabahter, koji mu je vjerojatno trebao pomoći u odgovorima. U drugoj ruci držao je kemijsku olovku.

Ovo nije prvi takav slučaj. Prije nekoliko mjeseci novinari su razotkrili Bidena kada su objavili fotografije uputa koje je imao na šalabahteru prilikom sastanka s vodećim ljudima iz energetskog sektora u Bijeloj kući. Fotoreporteri su ga snimili kako drži papirić s uputama što treba raditi i govoriti tijekom sastanka.

Također, nedavno je nakon govora na konferenciji Globalnog fonda u New Yorku pokušao napustiti pozornicu, ali nije sve išlo po planu. Krenuo je u krivom smjeru pa se naglo zaustavio i pogledao sve oko sebe zbunjenim izrazom lica. Komentirali su da je bio potpuno izgubljen na pozornici.

Sve je više Bidenovih gafova u javnosti koji, prema ocjenama stručnjaka, upućuju na pogoršanje Bidenovih kognitivnih sposobnosti. Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden 20. studenoga proslavit će 80. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:42