NOVI SAD

Oprez, uznemirujuća snimka! Policija traži nasilnika s videa koji je divljaštvom užasnuo sve

Nasilnik je policiji poznat od ranije: prije dvije godine je bio uhićen u Nikšiću zbog posjedovanja revolvera
Nasilje u Novom Sadu, Ivan Kontić (u krugu)
 Screenshot Facebook Video, Mup Srbije

Jučer je internetom počela kružiti snimka od kraja kolovoza na kojoj se vidi prebijanje jednog mladića u Novom Sadu. Radi se o snimci nadzorne kamere ispred jednog disko kluba. Na njoj se vidi kako muškarac brutalno mlati drugog muškarca dok on leži na podu. Udarao ga je iz sve snage po glavi i tijelu dok mladić nije pao u nesvijest, a potom ga je nasilnik okrenuo na trbuh i slomio mu obje ruke. U jednom trenutku ga je zaštitar pokušao zastaviti, no to mu nije uspjelo.

Upozorenje! Snimka je krajnje uznemirujuća.

Teško ozlijeđeni 28-godišnjak je završio u bolnici s višestrukim prijelomima i ozljedama, a srpski mediji u nedjelju javljaju da je otpušten na kućno liječenje.

Policija je identificirala muškarca koji je pretukao 28-godišnjaka i za njim intenzivno tragaju, javlja Kurir. Radi se o 30-godišnjem Ivanu Kontiću iz Nikšića u Crnoj Gori, priopćila je novosadska policija.

Kontić je policiji poznat od ranije. Naime, prije dvije godine je bio uhićen u Nikšiću zbog posjedovanja revolvera sa šest metaka, dok su tom prigodom kod njegovog vršnjaka pronašli i kokain, piše Blic.

Kontić je navodno zaposlen kao šef osiguranja u jednoj kockarnici, a prije toga je bio šef osiguranja u diskoteci te je već poznat po nasilju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:43